By Laura Hämäläinen

2014/08/31

VIIKON PARAS

Elokuun viimeistä päivää viedään ja kalenterinkin mukaan kesä alkaa olla ohitse. Ensimmäinen viikko tahkottu jo menemään kolmatta korkeakouluvuotta ja pikkuhiljaa alkaa pääsemään taas koulurytmiin kiinni. Kulunut viikko oli hektinen - täynnä koulua, ohjauksia, omia treenejä ja eilen kävin vielä tekemässä viimeisen vuoron s-marketissa. Olen kuitenkin fiiliksissä siitä, että saa kirjoitella kivoja tulevia juttuja kalenteriin ja korostella niitä uusilla tusseilla. 

Ensi viikosta on tulossa kiireinen, mutta mieluinen! Tuurailen crossfit ohjauksia foreverillä useampana päivänä, torstaina alkaa telinevoimistelu ja viikonloppuna suuntaan turkuun spartan gearin bodyweight training -ohjaajakoulutukseen. Jännittää kyllä hieman torstain voimistelutunti ja viikonloppu! Nyt palataan hetkeksi kuluneeseen viikkoon pitkästä aikaa viikon parhaiden juttujen merkeissä.

IMG_1810

PÄIVÄ: hetken mietin jo, että apua menikö viikko tosiaan niin kiireessä ohi etten edes muista mitä tehtiin (huolestuttavaa), mutta sanoisin tähän eilisillan kun istuttiin iltaa koulukavereiden kanssa ja pelailtiin mm. buzzia ! 
HETKI: maanantaina sain handstand push uppeja ensimmäistä kertaa ilman korokkeita pään alla !! tänään niitä menikin jo putkeen useampia :3 toinen onnistuminen tuli myös kun sain penkkiä tehtyä 12-12-10 40 kgllä! 
PAIKKA: pääsin pitkästä aikaa saunaan, teki todella hyvää! 

IMG_1858

INSPIRAATION LÄHDE: Lauren Fisher 
BLOGI: tämän ihanan blogin bongasin instagramin kautta ! @ellaelers ja blogiin pääsee tästä !
TEKO: jeesailin tuuraustuntiduuneissa foreverillä mm. kuntosalin starttikurssin merkeissä! olen kyllä nauttinut siitä, että olen päässyt ohjailemaan vähän erilaisia tunteja nyt syksyllä. 

IMG_1747

UUTINEN: sain kuulla omasta 8x crossfit sarjasta jonka pääsen vetämään yhdelle firmalle! ihan superjees! 
OSTOS: :-D ostin vihdoin kulmavärin n. kahden kuukauden "pitäisi muistaa ostaa sitäkin" päivittelyn jälkeen.
TREENI: tämän päiväinen yläkropan treeni antoi taas vähän tunnetta kun oma kehittyminen motivoi. on huippua huomata ahkeran työn tulokset! 
PÄÄTÖS: vaihdoin huomisaamun pienryhmätunteja toisen opiskelijan kanssa seuraavalle viikolle, eli ehdin käydä treeneissä ilman kiirettä (ja huom. myös stadiumissa ostamassa 9,90e maksavia treenitoppeja) :-D 

IMG_1822

INSTAGRAM KÄYTTÄJÄ: @miannscanlan - tällä australiassa asuvalla bloggaajalla on kertakaikkiaan aivan täydellinen feed. eikä se blogigaan ole yhtään hulllumpi.
IPHONE APP: sleep time mittaa unen laatua, syvyyttä ja yön aikana nukuttuja tunteja. suosittelen testaamaan! saatko varmasti 8h laatu-unta joka yö? itselle uni on yksi ehdoton mistä en suostu tinkimään, se on yksi helpompia ja fiksuimpia hyvinvointia parantavia asioita joita voit itsellesi tehdä. 
BIISI: haloo helsinki - beibi, robin - parasta just nyt ja treeneihin sitten hadouken! - levitate, blaster jaxx - faith 
SYY HYMYYN: ymmärrys siitä, kuinka huomenna tasan puolitoista vuotta sitten mun elämä mullistui tietyllä tapaa aivan täysin. <3 
SHARE:

1 kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig