By Laura Hämäläinen

2014/08/15

10:20 AM TODAY

IMG_3755 IMG_3751 IMG_3746 IMG_3749
/ Pictures from my dear bff's house. Had a lovely breakfast and deep talk over a cup of fresh coffee, lovely!

Kuinka voikaan tulla onnelliseksi siitä, että saa nukuttua melkeimpä kellon ympäri ilman alakerran hullun naapurin huutoa? Jep, aika todella onnelliseksi. Kävin eilen suuuper aikaisin nukkumaan ja laitoin herätyksenkin "vasta" ysiltä soimaan. Kunnon unet tulivat tarpeeseen, sillä huomenna ryömin silmät ristissä aamukuudeksi töihin (note: tänään iltavuoro, kuinka siistiä?) ja sitten kun kello lyö 12 starttaamme ihanan  Malenan kanssa kohti Lappeenrantaa viikonlopuksi! Agendana on mennä katsomaan Karjalan kovin -kisoja ja vitsit, en malta odottaa pientä poispääsyä arkikuvioista!

Hassua istuskella tähän aikaan koneella kun koko kesän ollut jo viimeistään kympiltä treeneissä. Ihan kivaa vaihtelua kokkailla kaikki eväät ensin ja treenata hieman myöhemmin. Minun pikkiriikkinen keittiö on tällä hetkellä täynnä jos jonkinmoista kippoa - ajattelin nimittäin tehdä kaikki tämän ja huomisen eväät kertaheitolla. Ja äskeisen lauseen kirjoittaessa huomasin kääntäneeni hellan pois päältä, meneekin siis vielä jokunen tovi ennenkuin vihannekset ovat valmiita, heh. 

Nyt taidan alkaa pakkaamaan kamoja, siivoilemaan paikkoja ja valmistautumaan pikkuhiljaa henkisesti jalkatreenin, huh. Palaillaan blogin puolelle ehkäpä toivottavasti sunnuntai-iltana, siihen asti voitte seurailla meininkiä instagramin puolella @laurahoooo ! 

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig