By Laura Hämäläinen

2014/08/05

RANDOM FACTS

IMG_3287

Viime kuukauden asukuvailut ovat jääneet säälittävän vähäisiksi, mutta en ole kokenut kovin mielenkiintoiseksi kuvata shortsit + toppi yhdistelmää blogin puolelle päivästä toiseen. Toisekseen, päivät ovat menneet pitkälti a) töissä b) treeneissä c) rannalla d) kotona koomassa lopen uupuneen maaten eli toivottavasti jaksatte odotella syksymmälle aktiivisempaa asukuvapostailua! 

Harkitsen erittäin vakavasti uuden puhelimen hankintaa. Vanha luotto iphone 4S alkaa pikkuhiljaa levitä käsiin - ei toimi äänet, kuulokkeiden plug in, videot ei pyöri ja muutenkin koko vehje alkaa olla ärsyttävän jumissa koko ajan. 

IMG_3348

Olen mietiskellyt hieman uusia tuulia syksyn ohjaushommiin ja olenkin aivan fiiliksissä menossa syyskuun alussa spartan gearin bodyweight training -ohjaajakoulutukseen! 

Mua jotenkin ehkä vähän kammottaa aloittaa kolmas vuosi AMK:ssa. Mihin tää aika oikein katoaa? Reilu vuosi ja on ammattipaperit kädessä ja vielä ei kyllä ole yhtään sellainen fiilis, että haluaisi luopua opiskelijaelämästä ja siirtyä 8-16 työelämään... 

IMG_3459

Kaupan kassalla olen tullut siihen tulokseen, että suomalaiset elävät a) kaljalla b) valmislihapullilla ja b) banaaneilla. Voisin väittää 98% asiakkaista jonkin näistä kolmesta löytyvän ostoskorista. Kahden ensimmäisen kohdalla herää vain kysymys "miksi?"

Note to self (and to everyone else): älkää jättäkö mustekalaa roikkumaan huolettomasti tarakalta. Pyörä tössää yllättävän nopeasti kyseisen vempeleen kietoutuessa takapyörän rattaan ympärille. Sitä on sitten kiva repiä sieltä pois, nooot. Ps. onneksi tämä kyseinen äksidentti tapahtui ylä- eikä alamäessä.

IMG_3382

Kävin pari viikkoa takaperin fysioterapiassa ja nyt sitten jumppaillaan löysää nilkkaa vahvemmaksi ja saadaan sitä kautta toivottavasti penikkaongelmat loppumaan. 

Sunnuntaina lähti herkuttelupäivä vähän käsistä. Käytiin satamassa syömässä, vedin melkein puoli kiloa irtokarkkeja, keksejä ja suklaabanaania vaniljajäätelöllä. Välillä naurattaa joidenkin fitness intoilijoiden kuvat "cheat meal" annoksista joissa kourallinen kirsikkatomaatteja, viipale leipäjuustoa ja protskupatukka. Tämä olkoon mun vastaisku niille kuville. :-D

IMG_3399

En käynyt ensimmäistä kertaa kolmeen kesään missään festareilla. Jotenkin se ihmispaljous ei enää houkuta samalla tavalla ja mielessä on vielä aika tuoreesti viime kesän paniikkikohtaus väentungoksen keskellä himoksen juhannusfestaerilla. 

En ole viimeaikoina juurikaan panostanut laittautumiseen kotoa poistuessa eli jos olet siis bongannut minut sattumalta vaikkapa lähi s-marketista juuri suihkusta tulleena, se on käytännössä normipäivää. :-D Kesällä ei jaksa stressata, hiukset kuivuu auringossa ja iholle pieni sipaisu bb-voidetta ja vola, kesälook on valmis! 

IMG_3229

PS. muistakaahan seurailla aktiivisesti instagramissa @laurahoooo - siellä mm. treenivideoita, joista uusimpana mun käsilläkävelyennätys! Ja tästä klikkaamalla pääsette blogin facebook sivulle, käykäähän tykkäilemässä! 
SHARE:

1 kommentti

  1. Tosi kiva postaus! Ihanan arkisia juttuja jotka pisti ainaki mulla hymyillyttään :-))

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig