By Laura Hämäläinen

2014/08/24

RIPPED JEANS

IMG_3771

Hellurei! Viimeistä lomapäivää viedään ennen huomista koulun alkua, aika kummallinen fiilis. Viikonlopun suunnitelmat kokivat pienoisen takapakin perinteisen syysflunssan vuoksi ja viikonlopun crossfit kursseilut jäivät hieman kesken kun järki pakotti jäämään sängyn pohjalle lepäämään. Note: selkeästi kannatti, tauti taltutettu melkeimpä vuorokaudessa. Kiitokset tästä supersmoothieksi nimeämäni juoman, nenäkannun ja pakuriteen, jotka ovat selkeästi hoitaneet hommansa kotiin.

Tänään on ollut ihana sunnuntai. Nukuttiin melkein kellon ympäri, syötiin aamupalalla pekonia ja ollaan katsottu jaksoittain täydellisiä naisia. Löysin aivan supersöpöt muumilakanat -50% alennuksesta, bongasin uuden fast all natural herajauheen ja kohta laitetaan pulled pork illallisen taustalle vanha kunnon aladdin pyörimään. Vitsi old school disneyleffat on kyllä ihan parhaita. Paitsi katsottiin äsken hellyyttävä traileri big hero 6 - aww pakko päästä katsomaan!! :D Nojoo, heh nyt karkailee jutut kyllä sen verran raiteilta, että taidan lähteä ripustamaan pyykit vielä nopeasti ennen leffamöhöilyä. Huomenna sitten paluu koulun penkille ja illalla ohjaamaan pari crossfit tuntia foreverille! Ja hei, jos asut lahdessa etkä ole kyseistä lajia vielä päässyt kokeilmaan, huomenna on tutustujatunti klo 17-18 ! Mulla olisi ihan hirmuisesti kirjoitettavaa ohjaushommista - mitä eritysesti haluaisitte lukea aiheesta? 

IMG_3821 IMG_3810 IMG_3822 IMG_3823
jeans 2NDHAND | shoes SEPPÄLÄ | top VEROMODA* | sweater BIKBOK 
SHARE:

3 kommenttia

 1. onko tutustumistunti ilmanen :)

  VastaaPoista
 2. Vitsi makeita nää kuvat! Ja farkut niin hienot, tietenki kirppikseltä ettei voi saada ite.. :)

  VastaaPoista
 3. upeita kuvia taas jälleen kerran! sun blogis on kehittyny nyt lähiaikoina ihan huikeesti - parempaan suuntaan tietty!

  http://ssirau.blogspot.com

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig