By Laura Hämäläinen

2015/02/10

9 RANDOM FACTS

IMG_6869

Inhoan salkkareita, silti katson ne aina poikaystävän kanssa. Mikä siinäkin oikein mahtaa olla.. 

Olen maailman huolimattomin tiskaamaan. Saan usein valituksia siitä, että tiskeissä on rasvatahroja mun ammattimaisen käsittelyn jälkeen. Seuraavassa asunnossa on kyllä tiskikone! 

Minun tämänhetkinen aivan ultimaattinen herkku on banaani maapähkinävoilla. Niiiiin hyvää. 

Yllätyin kuinka vähällä stressillä selvisin boxin avajaisia edeltäneistä viikoista. Yleensä olen ultimaattinen stressiheikki, mutta nyt onnistuin pysymään järkevänä ja rauhallisena ja nukuin kaikki yöt todella hyvin. 

En tykkää käyttää sähköisiä kalentereita tai treenijärjestelmiä. Minulla on edelleen vanha kunnon paperikalenteri ja kirjoitan treenit ylös jo hieman parhaat päivät nähneeseen vihkoon. Yritin yksi päivä alkaa syöttämään treenituloksia WODconnectiin, mutta palasin nopeasti takaisin vihkomeininkeihin. 

Jos joudun nukkumaan yksin, nukun aina kahdella peitolla. 

Unohdan liian usein napata d-vitamiinit. Kuulutan aina kaikille siitä kuinka tärkeää on muistaa varsinkin talvella nauttia riittävästi laadukasta d-vitamiinia ja itse unohdan harva se päivä. Vois yrittää skarpata! 

Kirjoittelen asioita post it -lapuille. Kauppalistoja, muistettavia asioita ja ihan vain pikku piristyksiä poikaystävälle jos lähden aamulla jo aikaisin boxille. 

Kehitin viikonlopun aikana itselleni pakkomielteen Winter Wareista saatuun urheilijan nimikylttiin. Näin jo kuinka voin sitten ripustaa sen boxin seinälle koristeeksi :-D First things first, pakko vissiin päästä sinne kisoihin siis vuoden päästä, hehhhh.

Ihanaa aurinkoista (kevät) päivää!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig