By Laura Hämäläinen

2015/02/20

WINTER WAR KISAKOOSTETarkoitus oli lähteä katsomaan Winter War 2015 -kilpailuja ihan paikan päälle, mutta viikonloppu menikin valmennushommissa boxilla. Aavistuksen harmitti etten päässyt fiilistelemään kisoja ja kannustamaan tuttuja paikan päälle, mutta ensi vuonna sitten toivottavasti itsekin kilpailemassa! Tykkäsin kilpailulajien monipuolisuudesta ja siitä ettei lajit olleet liian voimapainotteisia, toivottavasti ensi vuonnakin yhtä monipuolisia haasteita tarjolla! Taso alkaa olla hirmuisen kova ja kilpailijat ovat vuosi vuodelta kovemmassa kunnossa ja uskon, että pikkuhiljaa joukosta alkaa erottumaan vielä enemmän ne ketkä jaksavat paiskia hommia läpi vuoden kohti omia tavotteitaan.

Katselin eilen vuoden takaisia videoita (voisin joskus vaikka postailla niitä tänne jos kiinnostaa nähdä ero vuoden takaisen ja nykyisen välillä? :D) ja järkytyin itsekin siitä kuinka paljon olen kehittynyt alle vuodessa. Alusta asti tiesin kuitenkin haluavani kilpailla. Tiesin haluavani ottaa selvää kuinka pitkälle voin lajissa päästä. Jos olisin silloin katsonut räpellystäni valmentajan silmin olisin ehkä saattanut kyseenalaistaa silloin asettamani tavoitteet, mutta tällä hetkellä ne tuntuvat realistiselta. Kovalla työllä tiedän voivani päästä mukaan ensi vuoden SM-karkeloihin. Ja silloin se matka on vasta alussa.

IMG_4931
SHARE:

1 kommentti

  1. Laita ihmeessä kuvia kehityksestäsi,onhan se ollut huimaa !:) Oispas hienoa päästä kannustaa sua noihin tuleviin kisoihin,Tsemppiä treeneihin siis :)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig