By Laura Hämäläinen

2015/02/11

AIVAN TAVALLINEN PÄIVÄ KANSSANI

05:45 Kello soi. Painan torkkua automaattisesti ja käperryn vielä hetkeksi peiton alle. 
05:48 Kello soi uudelleen ja nousen hiljaa ylös sängystä. En halua herättää vieressä nukkuvaa poikaystävää. 
06:15 Istahdan aamupalan äärelle, aika perussettiä - munakasta ja eilen illalla valmiiksi tehty smoothie joka muistuttaa enemmän kylläkin tuorepuuroa. Päätän kauhoa sen lusikalla parempiin suihin. 
06:45 Saavun boxille, innokkaimmat treenaajat ovat jo valmiina odottelemassa ovien aukaisua.
07:00  Aloitellaan päivän ensimmäinen WOD,  vitsi mä tykkään mun duunista! Päivän treeninä on lajinomainen aerobinen harjoitus jossa soutua, kahvakuulaheilautusta ja box over burbeeta.
  IMG_6880

 08:07 Open gymille saapuu treenaja, annan vinkkejä treeniin, käyn läpi firman sähköpostit, laitan muutaman markkinointijutun vireille ja päätän keittää kahvia. Jotenkin tuntuu etten ole aivan herännyt vielä tähän päivään... 
08:30 Siivoilen hieman boxilla ja haen toisen kupin kahvia. Muistan, että kotiinkin pitää ostaa kahvia.
09:07 Aloitellaan Ellin kanssa päivän aamutreeni, soutuintervallit 7x750m 45s palautuksella aina vedon välissä. Olipa fiilistä soudella parhaan kamun kanssa ekat soututreenit boxilla, jeh! 

IMG_7119  
10:10 Fiilistellään Ellin kanssa aurinkoa boxin edellä ja haaveillaan kesätreeneistä aamuauringossa.... Hophop kevät, tule pian!! 
10:36 Istahdan koneelle hetkeksi ja saan sähköpostin, joka saa hyppimään riemusta! OMG. Hörpin samalla palkkaria jonka unohdin kotiin aiemmin ja takaraivossa kummittelee torstain tentti, pitäisi ehkä lukea...  
11:25 Lounaaksi kanaa, riisiä ja avocadoa :D Aika askeettista, mutta laiskuus iski. 
11:41 Avaan lasten selkäongelmia käsittelevän tenttimateriaalin ja alan lukemaan.. Väsymys hiipii hiljalleen ja hetken päästä luovutan 20 minuutin päikkäreille. 
12:16  Puhelin soi ja piristyn siinä samalla sen verran, että päätän keittää kupin vihreää teetä ja palata vielä hetkeksi tenttimateriaalin äärelle. Ehtisin vielä vajaan tunnin lukea...  

IMG_7128

13:25 Lähden boxille ja nautin kuinka aurinko lämmittää ikkunan läpi, vitsi tuntuu ihan keväältä! Tänään voimatreenissä pääliikkeinä etukyykkyjä ja valakyykkyä, apuliikkeissä takakyykky, vaakasoutu ja vatsat/selät. Tein 4x5 etukyykkyä 60kg ja 4x5 OHS 50kg, tuntui ihan ok mutta jotenkin en saanut kropasta irti sitä mitä olisi voinut. Tein loppuun 3x10 takakyykyt ja ring rowt sekä GHD -vatsat ja selät 2x10.
14:55 Saan treenin valmiiksi ja teen loppuun vielä kevyet palauttelut. Olen taas ottanut tavaksi kyykkäillä ilman vyötä, koska haluan vahvemman keskivartalon.. 
15:30 Lämmitän suihkun jälkeen hieman evästä, perussettiä - kanaa, riisiä ja vihanneksia. Hengailen takahuoneessa ja soitan poikaystävälle kertoakseni päivän tapahtumia.  
16:00 Illan ensimmäinen WOD alkaa ja paikalla on mukavasti jengiä. Odotan innolla viikonloppua kun intensiiviltä valmistuu jälleen uusia innokkaita treenaajia. 
17:25 Hoidellaan laskutuksia open gymin aikaan ja samalla katsellaan kun open gymiläiset treenaa. Elli veti mielettömiä tuloksia kyykyissä ja melkein harmittaa etten itse yrittänyt kovempaa päivällä, heh. 
17:42 Nappaan välipalaksi tuorepuuron jämät jääkaapista ja muutaman suklaan palasen, kauhea nälkä taas... 
18:00 On Ramppilaiset ovat valmiina ja aloitellaan lämmittelemällä eläinliikkeillä. Päivän tekniikkaosuudessa käydään maastaveto ja leuanveto sekä sen erilaiset progressiot. 

IMG_7175  
19:02 Laitellaan sali yökuntoon ja kysäisen matkalla ulos Jussilta "onko tämä nyt sitä elämää, treenaillaan pari kertaa päivässä omalla salilla, vähän valmennellaan ja fiilistellään?" Saan vastaukseksi "Jep, tää on just sitä." 
19:15 Pääsen lähtemään kotiin, soitan matkalla Ellille ja molemmat ovat aivan fiiliksissä, tänään oli hyvä treenipäivä! 
20:03 Makoilen edelleen sängyllä ja selaan puhelinta, piti alkaa tekemään ruokaa jo aikoja sitten... Ilmeisesti mulla kesti liian pitkään, poikaystävä alkaa tekemään ruokaa ja mulle lankeaa tiskivuoro. Noh, ihan hyvä, saan makoilla vielä hetken.... 
20:30 Syödään ja katsellaan salkkarit ja uusi päivä, tiskit odottelevat ja olo on kuin tiskirätillä. Ihan väsynyt, tekisi mieli mennä suoraan nukkumaan. 
20:41 Raahaudun tiskaamaan, olipas vaikea tehtävä. 
21:02 Kömmin sänkyyn ja selaan vielä instagramin feedin läpi. Jutellaan hetken aikaa päivän tapahtumista ja en ole aivan varma nukahdinko kesken lauseen. Hyvää yötä.
  IMG_7154
SHARE:

2 kommenttia

  1. Touhukas päivä ollut:) Oot varmaan onnellinen nyt,se viestittyy tänne jollain tapaa:) ihana toi viimeinen kuva ! On kyl mahtavaa kun aurinko jo näyttäytyy !:)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig