By Laura Hämäläinen

2016/02/03

KIITOLLINEN

IMG_9418

Vuosi sitten fiilis oli helpottunut ja odottavainen. Emme tienneet mitä tuleva vuosi toisi tullessaan. 

Tänään tiedän, että mennyt vuosi on varmasti yksi hienoimmista. 


Pidin lauantaina poikien kanssa puheen boxin synttäreiden iltajuhlissa. Puheen piti olla pidempi, mutta meinasi tulla onnen kyynel silmään niin puhe jäi suunniteltua lyhyemmäksi (heh). Seisoin lavalla mikrofoni kädessä ja katsoin edessä istuvia ihmisiä. Nämä kaikki ihmiset ovat mielettömän tärkeitä ja ilman heitä boxi ei olisi mitään. Puhe kertoi unelmista. Jokaisen pitää uskoa unelmiinsa. 


Juuri kun olimme päässeet istumaan meidät pyydettiin takaisin lavalle. Mielessä kävi jo kaikkea nöyryyttävästä lauluesityksestä tanssiin tai muuhun meille keksittyyn ohjelmanumeroon. Toisin kävi. Oli meidän vuoro kuunnella meille omistettua puhetta asiakkaiden puolesta. 


En muista kuinka kovaa itseäni nipistin, mutta sain juuri ja juuri pidettyä kyyneleet virtaamasta pitkin poskia. En muista, koska joku olisi viimeksi puhut minusta niin kauniisti. 


Se suurin yllätys oli vielä kuitenkin tulematta. Meille oli ostettu lahja. Lahja, johon osallistui kaikki boximme jäsenet. Kyllä siinä suht sanattomaksi veti koko kolmikko kun lavalla seistiin ja vastaanotettiin lahjakirjekuori. Kirjekuoresta paljastui Assault bike. Siis aivan oikea assault bike, WHAT?! 

En voi vieläkään käsittää miten uskomattomia ihmisiä meidän boxilla on ja olen onnekas saadessani työskennellä tälläisessa paikassa joka päivä. Tiesimme boxia perustaessamme, että yhteishenki on meille yksi tärkeimmistä arvoista ja olemme vuodessa luoneet todella vahvan pohjan jolle rakentaa. 

Kiitos kaikille teille joka olette olleet osa boximme ensimmäistä vuotta ja suuri tervetulo halaus kaikille niille, jotka tulette olemaan osa tätä meidän tiivistä perhettämme. 

Olen sanaton. 


SHARE:

1 kommentti

  1. Voi miten ihana juttu!<3 Varmaan olitte tuossa tilanteessa sanattomia!:) Mutta tuo kertoo siitä että olette onnistuneet luomaan lämminhenkisen ryhmän jossa kunnioitetaan toinen toistaan. Aivan huippua! Vuosi jo vierähtänyt ja toivotaan että monia vielä edessä hyvässä hengessä. Ei ole itsestäänselvyys että noin yhteen hiileen porukka puhaltaa joten olkaa kiitollisia ja se on viesti hyvin tehdystä työstä! :)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig