By Laura Hämäläinen

2016/02/10

KUMPI

Munakas/puuro? Hyvin tehty munakas kyllä! Väliin jauhelihaa, tomaattia, juustoa... nam. 

Aamuvuoro/iltavuoro? Molemmissa on puolensa. Aaamuviikolla jää hieman enemmän vapaa-aikaa, iltaviikolla taas näkee iltaisin enemmän asiakkaita. 


Tempaus/rinnalleveto? Ehdottomasti tempaus! :D 


Kirja/tv? Hyvien kirjojen lukeminen on kyllä mahtavaa, mutta tällä hetkellä olen kyllä enemmän koukussa Homeland -sarjaan... 

Tulppaani/neilikka? Ehdottomasti neilikka!!

Ravintola/piknik? Hmm, haluaisin vastata että piknik, mutta rakastan sitä että joku muu tekee hyvää ruokaa valmiiksi nenän eteen eli ravintola. :D

Tennarit/korkokengät? Öh, no tennarit tottakai!! 

Imurointi/pyykinpesu? Imurointi. Pyykkien ripustaminen on ärsyttävää :D

Aamutreeni/iltatreeni? Aamu. On hyvä fiilis kun on treeni tehty kun toiset ovat vielä tyyliin nukkumassa. Esimerkiksi tänään oltiin jo seiskalta ellin kanssa uimassa ja ennen puolta ysiä olin jo kotona. 

IMG_9218

Me käytiin tänään tosiaan reippaana aamulla jo 7:00 uimassa ja voin ihan rehellisesti myöntää, että en todellakaan olisi jaksanut mennä ellei Elli olisi ollut tulossa mukaan. Kellon soidessa tuntui, että olisi voinut nukkua vielä vuoden ja meinasin menettää malttini kun smoothie oli yön aikana muuttunut niin paksuksi ettei se tullut juomapullosta ulos enkä tietenkään saanut korkki auki. 

Raahasin kuitenkin itseni uimahallille ja harkitsin jo ensin siirtyväni mummojen seuraan vesijuoksemaan, mutta reipastuin kuitenkin kiltisti uimaan puoli tuntia ennen kuin pääsi saunaan (=palkinto). 

Ja nyt? Hitto miten hyvä fiilis. Palauttava treeni tehtynä heti aamusta, kroppa sai hyvän startin tähän keskiviikkopäivään ja nyt voi hyvillä mielin ottaa rennosti ja palautua ennen huomista treenipäivää. Tarinan opetus: nouse ylös vaikka ei tuntuisikaan virkeältä, liiku hieman ja heräät aivan eri tavalla edessä olevaan päivään! 

Ihanaa keskiviikkoa! 
SHARE:

1 kommentti

  1. Hih, niin tunnistan noi sun valintasi :) mm. pyykkien ripustamisen (musta se on ihan ok hommaa )

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig