By Laura Hämäläinen

2016/02/10

TULE KOKEILEMAAN CROSSFIT -TREENIÄ

Hoi kaikki Lahtelaiset! 

Järjestämme jälleen kaikille avoimen ja ilmaisen CrossFit -kokeilutreenin meidän boxilla sunnuntaina 21.2. klo 15-16! Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai urheilutaustaa. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen info@crossfitlahti.com. 

IMG_9278
IMG_9292


Jos pohdit olisiko CrossFit juuri sinun laji, niin kurkkaa alla olevia blogitekstejä - niistä voit saada hieman ajatusta siitä mitä se laji oikeastaan pitääkään sisällään. 

Enemmän kuin pelkkä treeni. Tekstissä avaan sitä, miten olemme panostaneet yhteishenkeen boxillamme ja mitä kaikkea muuta harrastus voi parhaimmillaan sinulle antaa kuin pelkän treenin. 

CrossFit - kenelle sopii ja miten aloittaa? Postaus käsittelee yleisimpiä CrossFit -myyttejä kuten "CrossFit on liian rankkaa minulle, en ole valmiiksi hyvässä kunnossa" tai "CrossFit boxin jäsenyys maksaa paljon enemmän kuin kuntosalikortti, miksi ihmeessä maksaisin enemmän?" 

IMG_9237

Lisätietoa löytyy osoitteesta www.crossfitlahti.com 
SHARE:

2 kommenttia

 1. Damn tietenkin oon iltavuorossa :( Nykyinen salikortti umpeutuu tässä keväällä ja oon alkanut miettimään muita vaihtoehtoja. Kiva ois muutenkin liikkua kuin painojen kanssa yksin. Nuoruutensa joukkuelajien parissa viettäneenä kaipaa liikkumiseen ja MOTIVOITUMISEEN kyllä seuraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. höh! meillä tulossa kokeilutreenejä onneksi joka kuukausi, toivottavasti pääset ensi kerralla mukaan!

   olet tervetullut myös käymään boxilla koska vain kurkkimassa millainen paikka se oikein on :)

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig