By Laura Hämäläinen

2016/02/09

WHAT A WEEKEND

Pitkästä aikaa viettelin vapaaviikonloppua töistä ja empä muista myöskään milloin olisi ollut niin paljon kivaa ohjelmaa saman viikonlopun aikana! Todella virkistävää irtautua hetkeksi arjesta, nähdä tuttuja, tavata uusia ihmisiä ja tehdä myös juttuja jotka eivät liity millään tapaa treenaamiseen tai urheiluun. 

Lisää tällaisia viikonloppuja, kiitos! 

IMG_8283

Perjantaina suuntasin auton kohti Tamperetta ja Tampere Areenaa. Päästiin kasaamaan Isan kanssa meidän NOCCO -ständi ja samalla kurkistelemaan perjantain winter war -lajeja. 

Yövyttiin hotellissa ja käytiin illalla syömässä jäätävän hyvät lehtipihvit crossfit porukalla. 

Hotelliaamupala, ihanaa pitkästä aikaa. 

Lauantaina maistatettiin NOCCOa kisoissa, mutta päästiin onneksi myös kurkkimaan lajeja ja hitsi mikä kisakuume iski!! 

Lähdin lauantaina tampereelta jo ajoissa pois (huom. kisatäpinöissäni unohdin melkein lähteä ajoissa, mutta onneksi minusta huolehdittiin...) ja suuntasin takaisin Lahteen... 

.. Sillä illalla oli suunta kohti Cheekin jäähallikeikkaa! Keikka oli superhyvä ja oli niiiiiiiiin kivaa tehdä jotain vähän spesiaalimpaa pitkästä aikaa yhdessä poikaystävän kanssa. 

Sunnuntaina auto kääntyikin kohti Helsinkiä ja NOCCO urheilijoiden tiimipäivää. Edessä oli kuvaukset CrossFit Basementilla! En malta odottaa, että saan kuvat käsiini - niistä tuli supersiistejä. 

Oli mahtavaa tavata uusia tyyppejä ja jutella samanhenkisten urheilijoiden kanssa mm. valmentamisesta ja kuntoutusprosesseista. 

Illalla käytiin vielä poikaystävän kanssa Mamma Mariassa syömässä kunnon pasta-annokset. Täydellinen päätös viikonlopulle! 

IMG_8294
SHARE:

1 kommentti

  1. Hitsi miten kivalta vaikuttava viikonloppu ! on aina ihana päästä hotellin aamupalalle ,nam !:)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig