By Laura Hämäläinen

2017/09/01

PÄIVÄUNIA JA JÄÄTELÖÄ

IMG_1561

Kroppa on ollut tällä viikolla aivan superväsynyt - enkä kyllä ihmettelekään. Viikonlopun kilpailujen ohjelmointi oli raskas vaikka se tehtiinkin pareittain ja Murphin saattelemat jumit alkavat nyt hiljalleen olla kokonaan poissa.

Naureskelinkin tuossa, että kuinka mulla aina osuukin aamuvuoroviikko kilpailuviikonloppujen jälkeen. Tiistaina oli töissä aivan krapulainen olo kun oli vielä niin puhki reissun jäljiltä. Onneksi olin sentään tajunnut ohjelmoida siihen aamuun valmennuksellisesti yksinkertaisen treenin :D

Päivisin on tullut vedeltyä hävyttömän pitkiä päiväunia vaikka öisinkin unta on tullut se reilu 8h joka yö. Mutta no, silloin levätään kun on väsynyt ja loppuviikkoa kohden on alkanut jo hiljalleen tuntua normaalimmalta. Aamusykkeet on onneksi alhaiset joten hermosto on palautunut hyvin ja eiköhän sitä maanantaina tartuta taas treenien syrjään kiinni ja käännetä samalla katseet kohti seuraavia kilpailuja joihin onneksi vielä on reilusti aikaa.

Ja mitä siihen jäätelöön tulee. Ben&Jerry's non dairy suklaajäätelö oli pettymys joten päätin hakea toissailtana sitten testiin toisen uutuuden eli peanut butter brownie -mikälie överijäätelö ja oli kyllä aivan taivaallisen överiä. :D Juuri täydellistä tähän väliin kun kaipaa henkistä irtiottoa treeneistä ja muusta urheiluun liittyvästä. 6/5 :D

Nyt taidetaan lähteä kuvaamaan pari videota Performance Keylle ja sovin WOD treffit neljäksi ja sitten varmaan vietänkin pari tuntia boxin nurkassa ja yritän saada lonkat aukeamaan etten ole aivan pulassa huomenna Procedos 3D -platform koulutuksessa (jaiks).
SHARE:

1 kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig