By Laura Hämäläinen

2014/01/05

VIIKON PARAS

IMG_6603 1
PÄIVÄ: Tähän viikkoon on mahtunut toinen toisensa perään hyviä päiviä! Onnistunut lomaviikko siis. Paras päivä oli kuitenkin ehkä torstai Riinan kanssa - pyörittiin päivällä alennusmyynneissä, illalla sitten hengailtiin ja en muista koska olisin viimeksi nauranut niin paljon :-D 
HETKI: Se hetki on toivottavasti vielä edessä, nimittäin tänään Riku tulee kotiin Rovaniemeltä :)
PAIKKA: Riinan sohva + leffa + hyvä seura!

IMG_6294

BLOGI: Oon kiinnostunut kauheesti terveellisemmästä ja ennenkaikkea puhtaammasta ruokavaliosta ja tätä blogia oonkin ahminut aina iltaisin ennen nukkumaan menoa! Ihania vinkkejä ja reseptejä.
BIISI: James Blunt - Bonfire heart & Example - Perfect replacement <3
LEFFA: Hmm, tuli katsottua vain yksi leffa - elysium ja höm, ei se ehkä kyllä mun top kymppiin hypännyt..

IMG_6588

UUTINEN: Kun sain kuulla, että minua odotellaan jo innolla uudessa työpaikassa! Tuli todella hyvä mieli ja odotan innolla ensi viikon sunnuntaita ja ensimmäisiä tunteja :-) 
OSTOS: PT-paketti, ehdottomasti. (Ja ehkä myös kokoksen tuoksuinen suihkugeeli...)
TREENI: Eilinen syväkyykkymaksimi kulki tosi kivasti ja sai hyvän tuntuman kyllä persuksiin, paras treeni tällä viikolla ehdottomasti. Oon siirtynyt syväkyykyssäkin smithistä vapaaseen tankoon ja tuntuu kyllä paljon paremmalta tehdä vapaalla. 

IMG_6597

PÄÄTÖS: PT-paketin osto, ehdottomasti myös tähän :-D ja myös se, että ensi viikosta alkaa kuukauden mittainen paleo-ruokavaliokokeilu.
TEKO: Hih, se on salaisuus vielä :-D Rakastan yllätyksiä ja niiden järkkäämistä rakkaille ihmisille!
INSPIRAATION LÄHDE: Suzanne Svanevik   - siis huh, jos ikinä tuntuu ettei jaksa lähteä treenaamaan niin ei muuta kuin tämä video pyörimään ni johan tekee mieli taas itsekin lähteä nostelemaan niitä puntteja.. :-D 
SHARE:

23 kommenttia

  1. unohdit laittaa parhaasee hetkee: kiireettömät sunnuntaiaamut ruusulakanoissa we heart ittiä, instagramia ja uusinta cosmoa selaillen :(

    VastaaPoista
  2. Mihi meet töihi ja mitä ohjaa? Mite sä päätit salia vaihtaa?:O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. @leticille lahteen ja en kokenut enää järkeväksi ravata lahti-kouvola-lahti väliä joka viikko yhden tunnin takia kun jäin tappiolle matkoista :) ei oo opiskelijana varaa "tehdä töitä" niin että jää tappiolle. Plus mun elämä muutenkin täällä Lahdessa, koen oman stressinhallinnanki kannalta paremmaksi sen ettei tarvi joka viikko lentää kouvolaan :)

      Poista
  3. kiva postaus! :) ja mahtavaa että oot löytänyt PTn, toivon että tästä seuraa jotain postauksia vielä, samoin kuin uudesta ruokavalio -kokeilusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo tulossa on kyllä :-) sitten jossain vaiheessa!

      Poista
  4. Tiiätkö on toi svanevik voimistelijataustainen tai jotain kun on noin notkee ja mikä hänen lajinsa on? En löytäny netist kuin crossfitin mut kilpaileekohan hän jossain lajissa :))?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en tiedä :-D eiköhän se oo koko elämänsä vaan pitäny kropasta huolta, kun koko perhe crossfit ihmisiä :)

      Poista
  5. ihana postaus, ja nätit kuvat myöskin :-)!

    VastaaPoista
  6. Näitä viikon paras -postauksia on mun mielestä niin kiva lukea! :) Onko sulla muuten mitään tiettyä syytä/tavoitetta, jonka takia päädyit PT:seen ?

    Katoin myös ton videon ja pakko sanoo että huhhuh! Vaikka olenkin joskus ennenkin jonkun hänen videoistaan katsonut, niin aina saa pällistellä silmät pyöreinä tuota ruutua ja hänen tekemisiään - ikääkin vasta 17 vuotta (?) !

    t.Karita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on crossfittiin liittyviä tavotteita :-) sen takia halusin ammattilaisen hommaan mukaan, mutta niistä kyllä myöhemmin sitten varmasti myös lisää täällä blogin puolella ;-)

      Poista
  7. Pisti silmään sellanen asia kuinka paljon täällä on viimmeaikoina ollu asu/muotijuttuja. Ovathan nekin mukavia mutta semmoset höpötyspostaukset erilaineen kuvineen on ihan huippuja! Kun sä oot tollanen mestarikuvaajakin !;) Myös lempparijuttujapostaus,kuvapostaus,kampauspostaus,treeniliikepostaukset tai miten hoidat ihoasi meikkaat tai laitat hiuksiasi! Reipasta ja rentoa kevättä sinulle ja etenkin energistä.

    ps. Ihana postaus!

    pps. liekö noi pussilakanat ikeasta ?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tulossa olisi lempparipostaus kuhan riittäisi luonnonvalo kaikkien kuvien ottamiseen.. :-D ja myös treenipuolelta ideoissa tulossa keskivartalotreenivinkkiä jumppapallon kanssa toteutettavaksi, pitäisi vaan saada videot tai kuvat siihen vielä.. :)

      voin kertoa että hiustenlaittopostausta tuskin tulee, mulla on tasan kaksi tapaa miten arkena pistän hiukset :-D harjaan + auki ja harjaan + ponnari :DDDD heh.. Ja joo, ikeasta on noi pussilakanat, halvalla sai ni pakko oli ostaa XD

      Poista
  8. Sun aherrustasi on ihana seurata täältä blogin puolelta ja saat olla ylpeä että jaksat pitää itsestäsi huolta! Sulla on Laura onnellinen poikaystävä kun noin kauniin ja reippaan naisen on vierelleen löytänyt! Onnea teille vielä, mun suosikki bloggaaja !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi miten ihana kommentti !! <3 kiitos, piristit tätä harmaata ja sateista päivää niiiiiiin paljon!

      Poista
  9. Kaunista katseltavaa noi sun asukuvat ihan malliainesta, wow! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi, kiitos! :) kyllä tuli taas hyvä mieli kun kirjautui bloggeriin lukemaan teidän kommentteja :3

      Poista
  10. hei laita ehdottomasti jumppapallovinkkiä!! sain just joululahjaks pallon ja ohjeet vielä hakusessa :-D

    ps. sikaupee toi suzanne! huimasti nousee oma motivaatio ku tota kattelee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, pitää nakittaa mieheke kuvailemaan joku päivä :-))

      Poista
  11. Heips!

    Sulla kun on nuo juuttihousut pyöriny täällä postauksissa, niin oot varmaan ne muutamaan otteeseen pessyt... Ostin just siis itselleni yhdet ja mietin et uskaltaako ne pestä yli 30C vedessä, onko sulla kokemuksia? Monissa vaatteissa tuntuu olevan turhan alhaiset lämpötilamerkinnät, vaikka kuitujen puolesta voisi pestä lämpösemmässäkin. Juutista en vain löytänyt mitään.

    Mikä muuten innosti paleokokeiluun, entä mitä odotat siltä? Hauska kuulla kokemuksia. :)

    Niin ja onnea uuteen duuniin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heips! ööh yleensä pesen vaatteet 30-40asteessa aina, ihan sama mitä vaatteita XD oon todelliin malliesimerkki pyykinpesijästä......

      paleo kokeiluun innosti todella monet positiiviset kokemukset muilta ihmisiltä ja ruokavalion puhtaus, sekä oon lukenu tosi monia tutkimuksia siitä miten vilja vaikuttaa elimistössä. Mielenkiinnosta siis, haluan tietää onko mimmosia vaikutuksia omassa olossa :) (tulipas sekava vastaus... :D) ja hei, thänks!! ens su alkaaki jo uues paikassa, heh.

      Poista
  12. Hei ihana!:) Kiitos jos inspiroidut minun blogiteksteistä! Taas olisi vähän makeampaa reseptiä tarjolla!:)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig