By Laura Hämäläinen

2014/02/28

ON MONDAY MY BLOG WILL MOVE....


// ... to brand new blog portal here in Finland! Blogbook.fi will be published on Monday and it will be awesome, I just can't wait for this big change for my blog! 

Alkuviikosta vihjailin jo tulevasta muutoksesta ja tässä se nyt tulee - maanantaina blogi siirtyy uuteen verkkoportaaliin, blogbookiin! Blogbook.fi tulee olemaan varmasti suomen kuumin blogportaali ja tarjoaa mielettömästi erilaisia blogeja seurattavaksi. En voi vieläkään uskoa,että pääsen olemaan osa näin hienoa uutta juttua! Samalla tottakai jännittää hirmuisesti hypätä tuntemattomaan, mutta odotan innolla mitä tämä muutos tuo tullessaan.

Kaikki teidät ohjataan vanhan osoitteen kautta blogbookiin maanantaista lähtien, joten teidän ei tarvitse huolehtia mistään - löydätte kaikki kyllä uuteen osoitteeseen vaivattomasti :-) Nyt kuitenkin viime viikkojen tunnelmiin iphone catch upin merkeissä! Ihanat viikonloput, palaillaan maanantaina uudessa osoitteessa ;-)


11

1 ah vihdoin sain uusimman cosmopolitan käsiini tänään <3 2 uusi rakkaus college *sydänsilmäemoji* 3 luin L.A. Candyn kahdessa päivässä, nyt pitäisi saada jatko-osa käsiin.... 

33

4 kahden viikon treeniohjelmat done - crossfit winter war karsinnat 2016, here we come! 5 #selfie 6 @ wedding

22

7 matkalla helsinkiin! päällä mustaa nahkaa ja harmaata, aika simppeliä mutta toimii 8 kuuntelemassa sami sundvikia ja jaakko halmetojaa cocovin superfood illassa - aika huikeeta settiä oli kyllä (ja en tuu ikinä luopumaan paleosta kyllä, terkkuja vaan :-D) 9 saatiin vähän kotiinviemisiä, niistä lisää myöhemmin!

55

10 helsingin asua 11 tehtiin yks päivä avocado-banaanijäätelöä :3 meinas vähä palaa käämit jäisten avocado ja banaanipalojen muussaamiseen ja meinas blenderikin ylikuumentua, mutta vaikeuksien kautta voittoon! 12 riku ja rikun uus takki - missä kevät ?!

44

13 uusia ihania sormuksia alennusmyynneistä <3 14 rentoa shoppailuasua viime viikonlopulta 15 banaanivohveleita, oh nam jotenkin tuli paljon parempia mukamas kuin pannulla paistettuna :-D
SHARE:

16 kommenttia

 1. Onko noi vohvelit tehty sillä perus banaanilettu kananmuna-banaani-ohjeella vai onko niissä muutaki? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sama ohje :-) yks bansku ja 2 munaa ja vähän kanelia ja leivinjauhetta!

   Poista
 2. No vähän kiva, että pääset osaksi uutta blogiportaalia - onnittelut! :)

  VastaaPoista
 3. Siellä nähään, jeee! Oon lukenu sun blogia jo tosi kauan joten on ihan huippuu päästä samoihin piireihin! :-D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee siistii !! Ootan kyl et pääsee tutustuu kaikkii uusii mahtavii tyyppeihi! :-)

   Poista
 4. Bongasin sut uusimmasta cosmosta! (:

  VastaaPoista
 5. Hurraa ja onnea!! Tällä puolen ruutua ollaan tosi iloisia sun puolesta :) Haluaisin myös antaa superplussan tosta koosteesta, sillä se on aseteltu lukijan kannalta täydellisesti. Normaalisti blogeissa noi koosteet toteutetaan siten, että kuvat on isoja ja niitä on monta kerralla ja lopussa jokaisesta kuvasta selitys eli joudut scrollailemaan ylös alas kun vertaat tekstejä kuvaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei kiitti! :3 ja pidetään mielessä että jatkossakin toteutus voisi olla näin, kiva että tykkäsit!

   Poista
 6. mistä toi college on ostettu, se on täydellinen !

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea uusista tuulista! <3 Sun blogi on hyvä, olen iloinen sun puolestas <3

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig