By Laura Hämäläinen

2014/02/17

VK 7 TREENIPÄIVÄKIRJA

22

MA: tekniikkatreeni/huoltoa
käytiin iran kanssa jäähallilla - hioin kevyillä painoilla rinnallevedon tekniikkaa ja venyteltiin huolella, tottakai parit käsilläseisonnat mukana myös :-D
TI: salitreeni
voimaliikkeinä takakyykky ja leuanveto, loppuun aikaa vastaan metcon jossa liikkeinä mm. air squat ja punnerrus. kyykyt pitää kyykätä syvään ja pikkuhiljaa voimatasot alkaa nousta ja nyt nousikin jo 4x5x60kg-55kg-55kg-55kg, leuanvedot sen sijaan on oikea ikuisuusprojekti... 

11

KE: salitreeni
voimaliikkeinä etukyykky ja maastaveto, lopussa 15min amrap. tämä treeni oli oikea henkinen voitto, sen verran mielenkiintoisessa mielentilassa salille suuntasin.. kannatti kuitenkin lähteä, etukyykyn painot nousi kymmenellä kilolla ja maastavedossakin nousi painot hieman, amrapissakin napsahti uusi ennätys! treenin loppuun vielä voimapyörällä vatsoja ja käsilläseisonnan harjoittelua, kyllä kelpasi lähteä takaisin kotiin hymy korvissa.
TO: ystävänpäivätapahtuman ohjaukset / huolto
kävin ohjailemassa kaksi tuntia ystävänpäivätapahtumassa kuusankoskitalolla, oli aika hauska kokemus ohjata käsimikrofonilla :-D illalla venyttelin ja rullailin jalat/selän huolellisesti läpi. 
PE: PK/huolto
perjantai meni huollon puolelle, kävin ohjailemassa perjantain tunnit eli 45min peruskestävyys spinningin ja tabatan :-) 

33
More workout photos and videos on my instagram @laurahoooo

LA: lepo
oli ajatuksissa käydä treenaamassa, mutta tehtiinkin hoitovaihtarit ja sain selän hieronnan ja rintarangan mobilisointia pitkästä aikaa - teki ihan hyvää olla vain rauhassa ja nauttia lauantaipäivästä :)
SU: aamu: salitreeni / ilta: intervallispinning + body pump -ohjaukset
lauantain treeni siirtyi sitten sunnuntain aamupäivään ja tällä kertaa voimaliikkeinä rinnalleveto ja vauhtipunnerrus. en tiedä johtuiko se viikonlopun astetta raskaammista syömisistä vai mistä, mutta ei terve miten tanko tuntuikaan painavalta.. vauhtipunnerrukseen nousi kuitenkin uusi sarjapainoennätys ja rinnallevedon tekniikkakin pysyi jo paremmin kasassa isommilllakin painoilla. kokonaisfiilis treenistä kuitenkin aika nihkeä. harjoittelin käsillä seisontaa ja tein muutamat sarjat pistoolikyykkyjä boxin reunalta, muutenkin pelleiltiin ympäri salia poikaystävän kanssa kun pitkästä aikaa päästiin yhdessä treenailemaan :p 

Miltäs teidän viime viikon treenailut näytti? Heitelkää hei omia treenipäiväkirjoja kommenttiboxiin, niitä on aina ihan huippua lukea ja saa itsekin vähän vinkkiä! 
SHARE:

1 kommentti

  1. Kivat treenikuvat! Tunnut treenavan täysillä mut mikäs sen mukavampaa :)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig