By Laura Hämäläinen

2014/02/22

TONIGHT

IMG_7895 IMG_7912 IMG_7918 IMG_7894 IMG_7940
/ today at my cousin's wedding making a comic strip out of the wedding day - such fun!

Tällä kertaa vieteltiinkin lauantaipäivää hieman erilaisissa tunnelmissa, nimittäin hääjuhlissa Lappeenrannassa! Kamera on täynnä kuvia ja tässä nyt muutama snapshot illalta sarjakuvan valmistustunnelmista. Tikku-ukkojen piirrustustaidot pääsivät oikeuksiinsa kun innostuttiin väsäämään the wedding day -sarjista hääparille muistoksi. On kyllä rakkaudella ja suurella sydämellä kuvattu sarjakuva kyseessä ja toivottavasti pääsee oikeuksiinsa eli vähintäänkin makuuhuoneen seinälle kehyksiin! :D

Nyt nautiskellaan jäljellä olevasta viikonlopusta Lahden suunnalla ja vielä olisi kaksi viikkoa harjoitteluakin jäljellä. Ensi viikolla taas hurjasti tekemistä, pitää koittaa nyt ladata akkuja ja ottaa rennosti loppu viikonloppu. Palaillaan huomenissa, nyt läppä kiinni koneesta ja poikaystävän kainaloon nauttimaan rennosta loppuillasta!
SHARE:

2 kommenttia

  1. Ihana idea tommonen sarjakuva !:)

    VastaaPoista
  2. Hei sullahan on noita Niken iphone kuoria myös pinkit vai oonks väärässä? :D Niiin siis sitä mä vaan et ne pinkit on niin ihanat, mistä oot löytäny sellaset täydellisyydet? :)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig