By Laura Hämäläinen

2014/02/09

SUNDAY @ HELSINKI

Huh, melkoisen tapahtuman täyteinen viikonloppu takana, mutta silti olo ja fiilis on ihanan latautunut ensi viikkoa varten! Lauantaista postailen vielä myöhemmin omassa postauksessa, mutta tänään sunnuntaita vieteltiin tämmösissä fiiliksissä - hotellissa makoilua, jättimäinen hotelliaamupala, kahvittelua coffee housessa, chillailua keskustassa ja tunti sitten tulin töistä (tuli muuten ihan järkyttävä olo kun söi pitkästä aikaa gluteenia, huh kyllä sen eron huomaa!)

Oli ihana pieni breikki arjen keskelle tuo Helsingin reissu ja nyt jaksaa taas painaa pitkää päivää harjoittelussa. Muutenkin viikonloppu saanut ihan uudenlaisen arvon kun arkipäivät poissa kotoa ja tahkoaa päivästä toiseen syö-nuku-käy harkassa-treenaa -rytmillä. No mutta, nyt ajastelen vielä parit postaukset ensi viikolle ja sitten suuntaan suihkun kautta sohvalle katselemaan mäkikisan loppuun :-)

IMG_7334
IMG_7341 IMG_7359 IMG_7323 IMG_7325 IMG_7337
SHARE:

3 kommenttia

 1. Kiva jos oli onnistunut viikonloppu:) Pienet mukavat arjen piristykset ovat joskus juuri niitä parhaita,ja ne muuttuvatkin yllättäen suuriksi :)
  Mut oikein ahkeraa viikkoo sulle opiskeluun!

  VastaaPoista
 2. Missä hotellissa olitte? Näyttää ihan kivalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oltiin arthurissa mut nää kuvat coffee housesta :)

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig