By Laura Hämäläinen

2014/02/25

URBAN mixed with CASUAL

IMG_8041

IMG_7992

44

IMG_8072

3
| pullover ESPRIT* | jeans VERO MODA | high heels SPIRIT STORE | shades LINDEX | jacket VILA | blouse VILA | watch REGAL | 


Beigeä ja mustaa, luottoyhdistelmä joka toimii varmasti joka kerta! Löytyykös teiltä jotakin tiettyä luottoyhdistelmää joka pelastaa huonot asupäivät? 

Tänään olen suhteellisen heikolla menestyksellä yrittänyt tutustua raitiovaunu- ja metroaikautauluihin huomista silmällä pitäen ja voi olla, että tulee aika jännittävä reissu Helsinkiin kun lähtee peukalo keskellä kämmentä seikkailemaan noilla julkisilla :-D Onneksi nykyään puhelimissa kartat sun muut navigaattorit niin ei tarvi turistina pyöriä kartta kädessä, se vois olla jo aavistuksen noloa..  Onneksi ei ole mikään kiire aikataulu niin on aikaa vähän sekoillakin. Kysympä kylläkin, että miksi iltaisin tulee tasan kaksi junaa takaisin Kouvolaan? Ensimmäinen tottakai liian aikaisin, toinen ihan liian myöhään, great.

Ja hei pysykäähän kuulolla, loppuviikosta tulossa huikeita uutisia ;-)

/ Beige and black, one of my absolute favorite combinations! Today I've tried to figure out some subway schedules for tomorrow and my trip to Helsinki but we'll see how lost I'll get.. :-D And hey, stay tuned, there's going to be awesome news later on this week! ;-)
SHARE:

11 kommenttia

 1. Beigen ja mustan nimeen vannotaan tälläkin puolen ruutua! Ihan ehdottomat ykkösvärit mun vaatekaapissa. Joitain uusiakin väriyhdistelmiä vois - krhm - kyllä opetella käyttämään, joten jos yhtään nappaa nyt kevään lähestyessä postailla juurikin niistä väreistä ja eri yhdistelmistä, niin vois olla aika kiva. :) Jos oot itsekin tottunut jämähtämään vaan tiettyihin peruscomboihin, voisi olla hauska idea viikon ajan joka päivä testata yhtä uutta väriparia tai miksei kolmikkoakin.

  Ja ei hätää sen Helsingissä suunnistamisen kanssa, oon itsekin kyseisessä liikuntamuodossa aika tohelo. Onneksi aina on joku ohikulkija, jolta kehtaa pahimmassa pulmatilanteessa kysyä neuvoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, voisin tohon wednesday wishes -sarjaan laitella noita juttuja kanssa! :-)

   Poista
 2. Naputtele puhelimeen hsl.fi. Sinne kun syötät lähtö- ja meno-osoitteen niin saat valmiit reitit, bussit, junat ym :) sitä käytän ite täällä aina jos meen vähän vieraampaan paikkaan!

  Jonna1983.fitfashion.fi

  VastaaPoista
 3. Upeana oot! Asukokonaisuus onnistunut,ja noi kengät,ah,niin ihanat!!

  VastaaPoista
 4. Ihana asu! Oot kyl tosi kaunis! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana asu, ja nää kuvat oli kivasti toteutettu! :)

  VastaaPoista
 6. APUA, sinä tummilla hiuksilla! En tiennykää et sulla on joskus ollu brune :)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig