By Laura Hämäläinen

2014/02/06

5pm on Thursday

IMG_7242
/ sneak peak, more coming next Monday!

Juhuu, aika taas rientää ja kohta on yksi harkkaviikko taas pulkassa! Jotenkin loppuviikosta alkaa olla pää niin sanotusti hieman jumissa kun skarppaa menemään kahdeksan tuntia päivässä, huh. Eilen kävin vähän moikkailemassa Vero Modan tyttöjä yhteistyökuvioiden tiimoilta ja ensi viikolla luvassa vähän jotain kivaa pitkästä aikaa myös teille siellä ruutujen toisella puolella joten stay tuned ;-)

Viikonloppuna suunnataan fyssariporukalla Helsinkiin SFOT -tapahtumaan viettämään railakas viikonloppu (tai no, vesilinjalla biitsiä pelaillen salmisaaressa, jiihii)! Ihan siistiä, vaikkakin lauantaina saattaa olla hieman eri mieltä aamulla kun pitää nousta viiden aikoihin junalle... Meinasi käydä myös hassusti kun varattiin vahingossa hotelli maaliskuulle eikä helmikuulle, mutta noh sattuuhan näitä ja kiltti hotellitäti vaihtoi sitten meidän varauksen tälle lauantaille :-D

Nyt taidan vetäistä treenikamat niskaan ja suunnata salille. Päivän treeninä on mustelmatreeniksikin kutsuttu rinnallevetotreeni, sääret ja nivuset aina mustelmilla ja viime viikolla törppäsin itseäni nenään vauhtipunnerrusta tehdessä että morot vaa,n kyllä meikä sitten aina onnistuu!
SHARE:

10 kommenttia

 1. ootko vaihtanu bannerii? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksiköhän....

   Poista
  2. no siinäpä vasta onkin teille pähkinä purtavaksi, ehkä siksi että uusi banneri oli odotellut luonnoksissa jo viikon verran, ehkä siksi että loppui huumori tai ehkäpä vain siksi että teen blogilleni ja sen ulkoasulle ihan juuri mitä huvittaa :)

   Poista
 2. Ihana tää uus banneri! Vooi.. ja sinä aina taas niin kauniina! Upea laura :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos !! kyllä te aina jaksatte piristää päivää ja saatte näillä kommenteilla jatkamaan tähän hommaan panostusta :)

   Poista
 3. Toi banneri on kyllä tosi kiva! Ja joo, mulle tulee rv:stä joskus tohon lapaluun kohalle mustelmaa ja reidet ottaa joskus vähä osumaa. :D Se onkin noussut yheks lemppariliikkeeks treenatessa - kuhan tekniikan saa jotenki haltuun, niin on monipuolinen liike!

  Edelliseen postaukseen liittyen, kauanko aina rullailet per asento ? :)
  Kivaa viikonloppua sulle!

  Karita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep ! mut perjantaina tapahtui taas suuria oivaltamisen hetkiä tekniikan kanssa joten taas ollaan askel lähempänä täydellisempää tekniikkaa :3

   joku 1-3min riippuen siitä kuinka jumilt tuntuu :)

   Poista
  2. Niin, ja kysehän oli siis mun solisluusta... :'D
   Karita

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig