By Laura Hämäläinen

2014/02/17

OPERATION HAIR

IMG_7598 IMG_7595
/ Trying VICHY treatment for my hair - i'm excited to see the results, keep your thumbs up!

Hiukset = itsetunto, ohentuneet hiukset = kuihtuva itsetunto. Siinäpä tämän hetken päällimmäisiä fiiliksiä. Viime kevään koettelemukset hiusten osalta tuntuivat olevan ohitse, kunnes nyt taas ennen joulua alkoi hiuksia lähtemään enemmän ja jälleen hiukset tuntuu kuihtuvan päähän. Labrakokeet näyttää ookoota ja ravintopuoli pitäisi olla kunnossa eli missä siis mättää? 

Olen käyttänyt hiuspohjaa elvyttävää seerumia, vaihtanut kaikki hiustenhoitotuotteet silikonittomiin ja olen myös syönyt kuurina Viviscal strong -tabletteja, myös pillerit lähtee vaihtoon. Nyt kokeilussa vuorossa sitten Vichyn kehuttu tuote joka lupaa jopa 1700 uutta hiusta kolmessa kuukaudessa. Aikamoisia lupauksia, mutta tässä pisteessä on taas valmis kokeilemaan mitä tahansa! 

Onko kellään siellä ruutujen toisella puolella kokemusta hiusten ohenemisesta? Olisiko teillä antaa vinkkejä? 
SHARE:

14 kommenttia

 1. Täällä myös yksi jonka hiukset ovat ohentuneet ja lyhentyneet. Lapsena minulla oli takapuoleen asti hiukset ja ne olivat PAKSUT. Nyt minulla on ohut siima päässä jotka ei kasva hartioilta pidemmäksi. Asialle ei ole oikein voinut mitään(vaikka olen syönyt ties mitä!) No pidennykset autaa edes vähän... :DD Mutta tiedän tunteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mullakin oli viime keväänä pidennykset, mutta en jaksaisi siihen rumbaan taas alkaa... toivotaan että nää konstit nyt tepsis!

   Poista
 2. Mulla on kanssa ongelmia tukan kanssa! Välillä harjatessa lähtee ihan tukoittain vaikka on tangle teaser.. Muutenkin kun oon tottunu lyhyeen tukkaan niin pitkässä on hoitamista kun sähköstyy talvella ja muutenkin hapsottaa vaikka mitä hoitoainetta käyttää..

  Mä aloin syödä multivitamiinia nii vähän on irtoilu loppunu. Mulle myös kampaaja sano että tukka uusiutuu jossain ajassa, et välillä vaan lähtee senki takia enemmän. Mutta sekään ei käy kerran vuoteen..
  Ärsyttävää varmasti koska tukka on kuitenki yleisesti naisille tärkeä ja just vaikuttaa itsetuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. i feel you sister! mäkin oon nyt alkanut kiinnittää erityistä huomiota hivenaineiden saantiin ja hyviin rasvoihin, toivotaan että tää tästä!

   Poista
 3. Mulla oli vielä pari vuotta takaperin ihan älyttömän paksut hiukset - valehtelematta varmaan 3 ihmisen tukat samassa päässä :-D Sit menin amikseen ja stressasin, stressasin ja stressasin. Seurauksena reilun vuoden mittainen hiustenlähtö, tukka oheni olemattomaan ja päätin vetää lyhyemmäksi. Kävin parissa eri kokeessa, kokeilin monia eri hiustuotteita, monia eri ravintolisiä yms (mm. Priorinia vedin puolisen vuotta) ja söin terveellisemmin - mikään ei auttanut :-/ En mä tiedä, jossain vaiheessa se lähtö loppui ja nyt mun hiukset on taas paksummat, terveemmät ja paljon elosammat!

  Oiskohan sulla syynä stressi? Se ainakin on yks suuri syy, miks tukkaa voi lähteä. Sit on kaikki hormonaaliset hommelit plus ihan vaan hiuksen elinkaaren loppuminen, jolloin hius tippuu pois. Sit kannattaa kokeilla System 4 -merkkisen sarjan hiusvettä, se on älyttömän hyvää ja pitää päänahan kurissa/vahvistaa tukkaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi eii ! :-( no mut hyvä jos nyt tuntuu että tilanne vähän parantunut! mullakin taustalla varmaan stressitekijöitä, koulussa on aika haastavaa tällä hetkellä ja arki tosi kiireistä.... oon joo käyttäny system 4 päänahkaan laitettavaa seerumia mikä sillai mukavasti viilentää (onkohan sama? :D) toivotaan että tää kääntyis tästä nyt voiton puolelle!

   Poista
 4. Muuten estrogeenihän vaikuttaa tukkaan! Et jos sen määrä on vähänen niin tukka ohenee. Jotkut e-pillerit kai tekee tätä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, oon menossa lääkäriin puhumaan noista pillerihommeleista... :|

   Poista
 5. Muistathan riittävän levon keholle,jos paljon monta ns.rautaa tulessa,voi kroppa reagoida uskomattomillakin ilmiöillä? Hiukset ja ihohan on ne yleisimmät. Stressi( vaikkei itse tiedostakaan) voi kans vaikuttaa.Muista siis riittävä lepokin ,tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, yritän muistaa! tää harkka-aika meinaa olla vaan välillä aika mahdotonta... :)

   Poista
 6. Stressin olen itse kokenut vaikuttavan hiuksiin.. Yhdessä vaiheessa kun mun elämässä oli meneillään hurjan paljon muutoksia, eikä mitään kauhean positiivisia muutoksia, niin sen TODELLA huomasi myös hiuksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep! saman itse huomasin viime keväänä kun oli vähän rankkaa aikaa, nyt kuitenki tällä hetkellä asiat hyvin vaikka arjessa välillä pitelee kiirettä :)

   Poista
 7. Hiusten oheneminen voi johtua ruokavaliosta/sen muutoksista ja ylipäätään elämäntavoista jos vaikka ne ovat muuttuneet jotenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mm no niitä lähti jo ennen kuin jätin gluteenin ja maidon pois, en usko että niillä vaikutusta koska esim. kalsiumin saanti on edelleen yli saanti suositusten ja syön d-vitamiinilisää kuten varmaan kaikki suomalaiset :-D

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig