By Laura Hämäläinen

2014/09/28

AIVAN TAVALLINEN TORSTAI

07:09 Rikun veli kolistelee keittiössä. Keittiön valo häikäisee suoraan silmään. Piiloudun peiton alle, en halua todellakaan vielä nousta. 

07:24 Rikukin alkaa jo heräillä. Treeniohjelmassa on poikkeuksellisesti aamu-uinnin sijaan voimatreenit iltapäivällä, mutta mitäpä sitä turhaan pitkään nukkumaan kun vapaapäiväkin koulusta... Mumisen jotain puoliunessa ja minua vastassa on hymyilevät kasvot. 

07:30 Herätyskello soi. Kumpikaan ei tee elettäkään sen sammuttamiseksi. 

07:32 Kello soi edelleen. Nöyrryn ja nousen sammuttamaan sen. Nälkä, tyypillistä. 

07:52 Olen jotenkin kummallisesti edelleen sängyssä. Selailen puhelimella spostin, uusimmat päivitykset ja söpön videon pienestä ketusta kenen pää jumittui purkkiin. Heh. Jos sitä nyt jaksaisi nousta tekemään aamupalaa. Sovin vielä yhden tapaamisen sunnuntaille ja hipsuttelen keittiöön.

08:24 Vihdoin aamiaista. Smoothieni muistuttaa enemmän marjamehua, koska siitä puuttuu noh, kaikki normaalit ainesosat. Ihan hyvää se silti on :D 

08:47 "Hei voitko katsoa lohkesiko mun hampaasta palanen?" Poikaystävä osottaa puhelimen taskulampulla suuhun. Jep, pieni pala puuttuu takahampaan kulmasta. Hei miten tää on edes mahdollista? 

09:12 Riku lähtee treeneihin ja jäädään Riinan kanssa kahdestaan. Alan kirjoittelemaan postausta pysähtymisestä ja meditaatiosta. Kuuntelen repeatilla superheroes biisiä, ah niin hyvä. Muistutan itseäni siitä, että pitäisi tehdä spotifyhyn uusi syksyn soittolista.

09:58 Päädyn analysoimaan minulle tehtyä HCA-ravintoainemittausta. Pohdin mittauksen luotettavuutta, mutta samalla päätän myös tarkistuttaa ruokavalioni jollakin ulkopuolisella ihmisellä. 

10:32 Päätän värjätä kulmakarvat. Ja mikä huikeinta, myös nyppiä ne! :D Note: tämä on tapahtunut viimeksi noin 456 eKr. Keitellään Riinan kanssa aamukahvit 2.0 ja palaan takaisin läppärin ääreen kuuntelemaan the Scriptiä ja kirjoittelemaan vaiheessa olevaa postausta. 

IMG_4440

11:21 Vihdoin julkaisen postauksen. Selailen netistä laadukasta heraisolaattia kunnes muistan tutun suositteleman Evolution -tuotesarjan. Jee, ei ole edes järkyttävän kalliita. Päätetään tilata Ellin kanssa yhdessä. Tilaus jää kuitenkin toistaiseksi roikkumaan. 


11:38 Tekstiviesti. Poikaystävä on matkalla treeneistä kotiin, jee kohta pääsee syömään ja näyttämään hammasta akuuttiin. 

12:05 Iloitsen siitä, että ruokalan tädit osaavat varata nykyään jo valmiiksi kaksi kupillista salaatin lisuketta. Tänään näyttäisi olevan broileria. 

12:30 Ostetaan fascia kirja aulasta. Halvalla paljon hyvää materiaalia oppariin - ei yhtään hullumpi reissu sittenkään! 

12:32 Jes. Sataa kaatamalla. Ei muuta kuin polkemaan.....

12:36 ... Päivystykseen. Ja ei muuta kuin jonottamaan. Onneksi on sentään uusi kirja, jota lukiessa olo on edes hieman hyödyllisempi. 

13:36 VIHDOIN. Pääsen hiotuttamaan lohjenneen hampaan. Toivottavasti ei taas vähään aikaan tarvitse istua päivystyksessä.... 

14:02 Kiire. Riku onneksi suostuu heittämään autolla mun kämpille. Ei muuta kuin pyörä takakonttiin ja menoksi! 

14:36 Myöhässä treeneistä, mutta onneksi muutkin on myöhässä joten no hätä. 

16:30 Treeni tehty. Hösläsin jotain tempauksessa ja 37,5kg jäi kolmesti eteen krrhmmh. Ojentajatkin on ihan tukossa, pakko saada ne auki ennen lauantain leiriä. Nyt kiireesti kämpän kautta VOK1 koulutukseen! 

16:45 Istun tilteissä jäätävässä ruuhkassa. Olisin pyörällä varmaan jo kotona... Ei ole todellista. Soitan kouluttajalle etten ehdi ajoissa. 

16:48 Juoksen portaat. Nostan mikron vaatekaapista (note: keittiöni on hieman pieni..) ja lämmitän evään valmiiksi. 

16:55 Nappaan kuuman ruuan matkaan ja hyppään autoon. Pieni toivo elää sisälläni, ehkä ehdin sittenkin ajoissa - matka on kuitenkin todella lyhyt! 

16:57 Ja taas ruuhkassa..... Great. Nappaan odotellessa pirteän snapchatin ja kiroan kaikki muut autoilijat. Akkukin loppuu puhelimesta. 

IMG_4387

17:12 Vihdoin ja viimein pääsen istahtamaan pulpetin äärelle. Herätän hilpeyttä kaivamalla eväät ja alan mutustaa palauttavaa ateriaa tyytyväisenä (:D) Päivän teemana on kannustava valmentaja ja ohjaaja. Odotan innolla koulutuksen tulevaa antia. 

19:09 Joudun lähtemään tunnin liian ajoissa, jotta ehdin voimistelutreeneihin. Melkein hävettää taas (:D) 

19:23 Istahdan hetkeksi alas mustakallion voimistelusalin reunalle. Hetki aikaa rauhottua. Ompas ollut kamalan kiireinen päivä. Katselen kateellisena taitavia pikkutyttöjä. Miksen itsekin aloittanut tuon ikäisenä?

19:32 Uusi ohjaaja. Maarjakaan ei ole tällä viikolla mukana. Möh. Oloni on hieman epämukava, koska olen selkeästi ryhmän heikoin taidollisesti eikä sitä juurikaan huomioida. 

21:00 Treenit loppuvat. Tehtiin voltteja monttuun, trampoliinihyppyjä ja rekillä erilaisia liikkeitä. Kämmenet ovat aivan loppu kaikenlaisten tankojen käsittelystä. Tekee mieli upottaa ne käsirasvaan. 

21:19 Kotona. Pirteä olo. Ja nälkä. 

21:30 Syön iltapalaksi jäljelle jääneet rippeet päivän ruuasta ja päätän ottaa jälkkäriksi riisikakkua maapähkinävoilla ja vadelmahillolla. 

21:46 Huomaan syöneeni kuusi jälkkäririisikakkua. Hups. 

22:23 Kömmin suihkunraikkaana sänkyyn rauhottumaan. Tuntuu, että mieli käy vieläkin ylikierroksilla kiireisestä päivästä. Jutellaan päivän tapahtumista ja käperryn turvalliseen kolooni poikaystävän kainaloon. 

22:40 Vihdoin se väsymys iskee. Asetan herätyskellon soimaan aikaisin. Aion lähteä aamulla ajoissa ostamaan uutta puhelinta ja poikaystäväkin menee aamulla treeneihin. 

22:43 Hyvän yön pusut ja suljen silmät. Vihdoin unta. 
SHARE:

4 kommenttia

  1. Ääh, nä postaukset on niin ihania ja kivoja, mut miks mä en saa ite ikinä aikaiseksi aloittaa näitä! :-D Kirjaatko ylös noi tapahtumat ja ajat vai heitätkö esim ajat silleen suunnilleen päästä? :-)

    essi-bltn.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kirjaan ylös vähän muistiin ja osan heitän vaan muistista :-D !

      Poista
  2. mikä toi voimistelujuttu on missä käyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on viipurin reippaan järjestämä aikuisten voimisteluryhmä mustakalliossa :)

      Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig