By Laura Hämäläinen

2014/10/04

VOTE FOR ME

awards awards2


Tällä viikolla sain tietää, että blogini pääsee ehdolle vuoden inspiroivimmaksi hyvinvointiblogiksi syksyn Indiedays blog awardeissa. Hetken tuijotin epäuskoisena puhelimen näytöllä näkyvää sähköpostia. Kyllä siinä tuli aika uskomaton fiilis - siis minun blogi on valittu suomen kymmenen inspiroivimman hyvinvointiblogin joukkoon? VAU. 

En voi kuvailla kuinka otettu olen pelkästä ehdokkuudesta. Blogini taival on jatkunut jo muutaman vuoden ajan ja hiljalleen alan löytää sen suunnan hyvinvoinnin parissa. Toivon, että jatkossa pystyn inspiroimaan entistä enemmän ihmisiä kohti hyvinvoivempaa elämää ja helppoja terveellisempiä valintoja. Haluan myös tarjota teille mahdollisuuden seurata matkaani kohti crossfit winter war 2016 karsintoja ja toivottavasti myös ensi kesänä kisaillaan box battlessa ja karjalan kovimmissa. Tänä vuonna sitten skabaillaan vielä opiskelijoiden painonnostokisoissa eli mielenkiintoisia juttuja toivottavasti tulossa! 

Eli hei, kaikki te siellä! Jos inspiroidut blogini jutuista, olisin äärimmäisen kiitollinen antamastasi äänestä. Äänestämään pääset TÄSTÄ. Kiitos jo etukäteen! <3

SHARE:

1 kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig