By Laura Hämäläinen

2014/12/28

EVERYDAY SNAPSHOTS

IMG_6409

Olen vihdoin saanut lomamoodin päälle ja kiitos siskon, myös koukuttunut uudelleen (kolmannen kerran) Gossip Girliin. On vapauttavaa vain olla tekemättä mitään ja yritänkin ottaa nyt lomasta kaiken irti vaikka kieltämättä välillä on vaikeaa olla tekemättä mitään.

IMG_6400

Sain CaseApp:ltä joululahjaksi kannettavaa suojaavan tarran. Tykkään aivan sairaan paljon tuosta kuvasta ja tekstistä - just mun tyylinen. Nyt pysyy tietokonekin suojassa naarmuilta reissussa! 
 
IMG_6388

Jouluna tuli katseltua perinteisesti erilaisia BBC:n luontodokumentteja ja tällä kertaa katseltiin Nature's Great Events -sarjaa. Voisin hautautua sohvan pohjalle katselemaan erilaisia luonto-ohjelmia valehtelematta koko päiväksi ja pienenä toiveammattini olikin Avaran luonnon kuvaaja.. :-D
  IMG_6319

Olin mukana GreenStreetin hyvänmielen joulukalenterissa ja kävin viime viikolla Pür -hyvinvointikaupassa raakakakkukahvilla ihanan Essin kanssa. On aivan mahtavaa tavata uusia ihmisiä ja hei, jos sua kiinnostaa kakkukahvit hyvällä porukalla niin kannattaa kurkata @johanneslaine instagramissa ja sieltä kakkukahvikuva! Löydät sieltä osallistumisohjeet kuinka voit päästä kakkukekkereille huikeiden tyyppien kanssa! 
  IMG_6382

Joulussa on parhainta yhdessäolo perheen kanssa ja tänä vuonna pelailtiinkin siskon ja veljen kanssa tuntikaupalla heads up! pelin blockbuster movies osiota sekä piirrä ja arvaa -peliä. Erityisesti mun tulkinta eli kaunis piirrustus lumikki ja seitsemän kääpiötä -elokuvasta herätti hilpeyttä...
  IMG_6386

Olimme sopineet, että vain pari pakettia tänä jouluna, mutta kuinkas siinä taas kävikään... Itse tykkään todella paljon antaa lahjoja ja tänä vuonna teimme poikaystävän kanssa itse joululahjat meidän vanhemmille ja myös Ira sai ihan omatekemän lahjan tällä kertaa. Ehkäpä ensi vuonna paketeista löytyy vielä enemmän jotakin itsetehtyä?
 IMG_6414

Itse tehdyistä lahjoista puheenollen - Ellin antamasta paketista paljastui itse tehty taulu joka kuvastaa mahtavasti sitä kuinka uskomalla itseensä, voi saavuttaa mitä tahansa maailmassa.

Mitenkäs teidän joululoma on sujunut?
SHARE:

7 kommenttia

 1. Joulu sujui rauhallisissa merkeissä läheisten kanssa. Ja kyllä sitä tulikin taas herkuteltua sen verran että muistaa taas hetken että miksi pitäisi syödä oikein :D Ja sama juttu lahjojen kanssa täälläkin; lahjojen antaminen on ehkä jopa parempaa kuin niiden saaminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nooh mutta jouluun kuuluu herkuttelu ja pienet suklaaöverit ;-)

   Poista
 2. Voi,olisit sen piirustuksen laittanut tänne toisillekin nähtäväksi ;) Ihana joulu perheen kanssa <3

  VastaaPoista
 3. Mitä tossa taulussa lukee ja tiedätkö miten se on tehty:)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig