By Laura Hämäläinen

2014/12/02

MIKKO SALO TRAINING CAMP 13.12. LAHDESSA

Games2013_MikkoSalo_rotator  
Crossfit Games 2009 voittaja Mikko Salo tulee Lahteen 13.12.2014 tarjoamaan kattavan paketin optimaalisesta crossfitharjoittelusta. Mikko kertoo käytännönläheisesti omasta harjoittelustaan ja mm. Jonne Kosken valmistautumisesta vuoden 2014 Crossfit Regionalseihin sekä Gameseihin. Seminaarista saat vinkkejä tehokkaampaan ja ideoita harjoittelun suunnitteluun ja toteutukseen.

Päivän kesto: 09:00-17:00 (muutokset vielä mahdollisia)
Sisältö: Harjoittelun jaksotus ja sisältö, harjoittelun suunnittelu, kilpaileminen, kilpailuihin valmistautuminen, strategiat heikkouksien vahvistamiseen, palautuminen ja palauttavat harjoitteet ja käytännön harjoitukset.

Seminaari sopii kaikille joilla on crossfitin keskeiset tekniikat hallussa ja jotka ovat kiinnostuneita tavoitteellisesta harjoittelusta. Sitovat ilmoittautumiset 6.12. mennessä sähköpostilla osoitteeseen laura.hamalainen11@gmail.com. Mukaan mahtuu max. 25 nopeinta! 


Muistatteko vielä tämän tekstin? Siellä omia fiiliksiä samaisesta seminaarista ja itse teen tällä hetkellä Mikon ohjeiden mukaan ohjelmoitua peruskuntokautta! 
SHARE:

3 kommenttia

 1. On varmaan mahtava koulutus! Nyt vaan liikkeelle ne jotka lajin parissa treenaavat, itse en sitä tee:)

  VastaaPoista
 2. vitsit kun ois aivan mahtava mahdollisuus, mutta kun oon ite vasta ihan omatoimisesti aloitellut niin ei oo tekniikat hallussa. Siihen liittyen mulla oiskin kysymys; tiedätkö missä vois täällä Lahden seudulla harrastaa crossfitiä ohjatusti/löytää valmentajan tai ohjelman suunnittelijan?
  Palo lajia kohtaan ois valtava, mutta tuntuu etten yksin pääse alkuun! Kiitos tuhannesti jo etukäteen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, hei laita spostia laura.hamalainen11@gmail.com ! Jutellaan sitä kautta lisää, mulla on sulle hyviä uutisia!

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig