By Laura Hämäläinen

2014/12/06

UUSI VIDEOBLOGINI

vlogia

Noniin kuulkaas tyypit, mulla ois teille uutisia! Päivitin juuri ensimmäisen videon uuteen videoblogiin Vlogiassa, mikä on siis Suomen ensimmäinen videoblogiportaali. Sivusto laajenee koko ajan ja mukana ovat mm. ihanat Vilma Peltonen ja Janni Hussi. Tämä ei kuitenkaan ollut se syy miksi itse päätin videoblogin perustaa tämän blogin rinnalle. 

Olen visuaalinen ihminen ja haluan pitää blogini visuaalisesti miellyttävänä. Tästäkin syystä videoiden postailu on jäänyt hieman vähemmälle, sillä en halua täyttää blogini seinää pelkillä youtube upotuksilla. Haluan kuitenkin päästää teidät sen bloggaajan visuaalisen kulissin taa kurkkaamaan, miltä mun arkinen elämä näyttää ja mitä se sisältää. Videoiden aiheet tulevat olemaan varmasti hyvinvointi/treeni ja ennenkaikkea CrossFit aiheisia. Jatkossa kaikki videot löytyvät siis TÄÄLTÄ!

Lisää syitä vlogin perustamiselle tiedät, kun kurkkaat esittelyvideon!  
SHARE:

6 kommenttia

 1. Hei! Jäi häiritsemään tuo 21 vuotias, senhän pitäisi olla 21-vuotias. :)

  VastaaPoista
 2. Mikset osallistu jo tänä vuonna ww-karsintaan, vaikka nimes oli listassa :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olisin joutunut matkustamaan tunnin matkan viralliselle cf salille karsintoja varten eikä nyt millään riitä aika kun on kaikenlaista meneillään :-) plus tällä hetkellä on peruskuntokausi ja kisakunto on hakusessa vasta 2016 karsintoihin niin en kokenut sittenkään järkeväksi lähteä karsimaan kun homma ns. ihan kesken vielä :)

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig