By Laura Hämäläinen

2015/06/22

FOR HAPPIER HAIR

*Yhteistyössä Hiusmuotoilu Studio1, Vesijärvenkatu 34, 15140 Lahti

Sanottakoon, että viimeisestä kampaamokäynnistä on vierähtänyt jokuinen tovi. Latvat leikkautin viimeksi ennen uutta vuotta ja noh, kyllähän nämä hieman kampaajan kosketusta kaipaavat. Olinkin todella iloinen saadessani yhteistyöpyynnön Vesijärven kadulla sijaitsevalta Hiusmuotoilu Studio 1 -liikkeeltä. Kaiken treenin ja töiden keskellä kaipaa välillä hieman myös niitä ns. hemmottelujuttuja itselle ja kampaajalla käynti on kyllä sitä minulle ollut.

IMG_7740

Hiusmuotoilu Studio 1 haluaa nimenomaan tarjota asiakkailleen hemmotteluhetken arjen keskellä. Tarjolla on aina kahvit, halusi sitten tavallista- tai erikoiskahvia ja hiusten pesun yhteydessä pääsee rentoutumaan SPA -huoneen hierovaan tuoliin. Odotellessa voi rentoutua selailemalla muotilehtiä ja katselemalla erilaisia muotikanavia tv:stä. Omaan silmään tilat ovat ihanan valoisat - suuret ikkunat, paljon vaaleaa pintaa.

IMG_7734
 
Kampaamopalveluiden lisäksi liikkeen tiloissa työskentelee kosmetologi, jolta on saatavissa mm. ihonpuhdistusten lisäksi ripsipidennykset sekä niiden huollot. Kaikista eniten minua ilahdutti kuitenkin....

IMG_7744
 
.. Hair Spa! Ihanan tunnelmallinen huone, rauhallinen musiikki, hierovat nojatuolit ja hiusten pesun yhteyteen kuuluu aina rentouttava päähieronta - kuinka siistiä (?!) Tehtiin mun hiuksille syvähoitava REDKEN Chemistry -hoito, jonka ideana tasapainottaa hiusten pH-arvoa, antaa hiuksille pehmeyttä ja joustavuutta sekä vahvistaa esimerkiksi lämpökäsittelystä vaurioituneita hiuksia. Itsellä hiukset kärsivät eniten siitä, että ne ovat päivittäin tuntikaupalla kiinni treenien / töiden vuoksi, joten varsinkin pintakerroksen hiukset katkeilevat usein ponnarin vuoksi ja useat pesukerrat kuivattavat hiusta...

IMG_7746
 
Harmittaa kun en ottanut ennen - jälkeen kuvia kyseisestä hoidosta, oli nimittäin sen verran silmiin suorastaan pistävä muutos :-D Hamppuinen, kärsineen näköinen pehko talttui sileäksi ja kiiltäväksi kun syväpuhdistus poisti mm. silikonijämät, kuivashampoon rippeet ja suolasuihkeen jäämät hiuksista!

IMG_7741

Ja hei olkaahan kuulolla, suunniteltiin pientä kampanjaa heinäkuulle teidän päänne menoksi! Itse olen ainakin kaivannut Lahteen muutettuani (eli viimeiset kolme vuotta) sitä luottopaikkaa ja ainakin ensivaikutelman perusteella olen todella iloinen, että kävin tutustumassa Studioon - ei varmasti jää viimeiseksi kerraksi!
SHARE:

4 kommenttia

  1. Hyvältä näyttää sisustuksellisesti , ja jos hiusten hoitokin oli ok, niin hienoa !

    VastaaPoista
  2. Lahden paras kampaamo! Asikaslähtöinen palvelu ja timantin kovia hiusosaajia.

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig