By Laura Hämäläinen

2015/06/27

KOVEMPIA METCONEITA

IMG_8099

Meillä vaihtui kisaryhmäläisillä pääpainotus treeneissä pitkän voimakauden jälkeen ja nyt painetaankin menemään kovempia metconeita 4-5 kertaa viikossa ja näistä yksi on aina pidempi, lähemmäs tunnin mittainen. Voimaominaisuuksia ylläpidetään ja teemme (tai noh, muut tekevät) jonkin verran myös painonnostoa. Superkivaa päästä pitkästä aikaa tekemään kunnon hikitreenejä ja haastamaan itseään hieman eri tavalla. Huomaan ainakin itse saaneeni henkistä kanttia lisää enkä enää niin helposti hiljennä tai himmaile, vaikka tuntuisikin hieman pahemmalta. Vaikka itsellä Karjalan karsinnat ja itse kisaaminen jää nyt tältä syksyltä väliin, on kuitenkin kiva tehdä jengillä samoja treenejä ja ennen kaikkea pitää kivaa!

Tämän viikon keskiviikkona vedettiin aikamoinen setti läpi ja oli itseasiassa mun treenihistorian pisin metcon harjoitus sillä aikaa mulla meni 53:37! Jouduin vähän säätämään liikkeitä lapahommien vuoksi ja kyykkyjä tulikin enemmän kuin muilla, tuntui kyllä jaloissa :D Ekaa kertaa myös kramppasi joku paikka treenissä ja oli suhteellisen epämiellyttävää viimeinen kilometrin soutu kun ei voinut suoristaa oikeaa jalkaa ollenkaan eli soutelin menemään lähinnä käsillä/yläkropalla viimeiset sadat metrit. Pahimpia oli kuitenkin ehkä punnerrukset, tein kolmosen pätkissä sillä edellisen päivän "muutamat" rengasdipit painoi jonkin verran jo valmiiksi rintalihaksissa ja kyllä mietin siinä tehdessä, että voi taivas pitäisi varmaan alkaa punnertamaan vähän useammin..

For time, aikaa vastaan:

30 raakarinnalleveto + työntö 60/42,5kg (itse tein etukyykkynä)
1,2km juoksu
1km soutu
50 punnerrus 

1 min lepo 

30 raakatempaus 50/35kg (itse tein valakyykkynä)
1,2km juoksu
1k soutu 
50 istumaannousu 

1 min lepo 

30 thruster 42,5/30kg (itse tein box over burbeeta)
1,2km juoksu
1km soutu
50 kehonpainokyykkyMitenkäs siellä? Millaisia treenejä tällä hetkellä meneillään vai nautitko kesälomasta rentoillen?
SHARE:

1 kommentti

  1. Hei jos saa kysyä, niin millä lentokoneella menit n. 1kk sitten Ellin kanssa Kööpenhaminaan ja missä hotellissa yövyitte? Oliko minkä hintaiset lennot ja yöpyminen? Ajattelin varata matkan Kööpenhaminaan ja kiinnostaisi tietää kun mahdollisimman edullinen ja laadukas hotelli ja lennot olisi hakusessa.. :)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig