By Laura Hämäläinen

2015/06/11

GLUTEENITTOMAT RAVINTOLAVINKIT KÖPIKSEEN

IMG_7530
  IMG_7533

Palataampa hetkeksi keväiseen Köpenhaminaan ja tällä kertaa ravintolavinkkien merkeissä! Ensimmäistä kertaa reissussa niin, että oikeasti gluteenittomalla linjalla ja tämä kyllä kieltämättä aiheuttaa välillä pieniä tuskailuja kun tuntuu, että gluteenittomat vaihtoehdot ovat niukassa tai puuttuvat mm. kahviloista kokonaan.

Itsekin googlailtiin aina wifin löytyessä hieman vinkkjeä aiheeseen liittyen ja nyt ajattelin jakaa teille muutamat meidän reissun suosikkimestat!

IMG_7643
  IMG_7543
 
IMG_7527

Palaeo
32 Pilestræde, 112 København K
  
Pieni ja kodikas ravintola, jossa tarjoillaan Paleo -ruokavalioon soveltuvia annoksia, välipaloja, itse puristettuja mehuja, raakaleivonnaisia, kahveja, smoothieita.. Annokset rakentuvat puhtaiden raaka-aineiden ympärille ja tarjolla on mm. wrappeja, bataattimuusia, pihvejä. Annokset maksavat reilun kympin. Yksi omista suosikkipaikoista reissulta!

IMG_7651
  IMG_7656

42 Raw
42 Pilestræde, 1112, København K

42 Raw tarjoaa laajan valikoiman vegaanipohjaisia ruoka-annoksia sekä erilaisia gluteenittomai voilepiä, kakkuja ja jälkiruokia. Kaikki annokset valmistetaan siltä ajatuspohjalta, että kuumentaminen tuhoaa ravintoaineita eli jos haluat kokeilla laadukasta raakaruokaa tai noudatat tiukempaa vegaanista ruokavaliota, this is the place! Me pysähdyttiin nauttimaan ehdottomasti reissun parhaat kahvit kyseisessä paikassa ja maistettiin samalla paria erilaista raakakakkua mun synttäreiden kunniaksi!
 
IMG_7629
  IMG_7636

Rømersgade 18, 1362 København K 

Kauppahalli - ehdoton must go paikka Köpiksen reissulla! Toinen toistaan raikkaampia ja ihania kahviloita, ravintoloita, kojuja.. Tarjolla oli mm. gluteenittomia panineja, puurobaari jossa myös tarjolla gluteeniton vaihtoehto. Itse napattiin vain gelatot ja nautiskeltiin jätskeistä, mutta tarjolla myös kuulemma huippu pizzamestoja jos ei tarvitse gluteenista välittää eli myöskin niiden perään kannattaa poiketa! 
SHARE:

2 kommenttia

  1. Hienot kuvat! :) Kööpenhamina vaikuttaa tosi kivalta kaupungilta! Täytyy testata kyseiset ravintolat jos nyt tänä kesänä Kööpenhaminaan pääsis.. :)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig