By Laura Hämäläinen

2015/06/05

KOTONA JÄLLEEN

Lomailut on lomailtu, lähes kaikki pahvilaatikot purettu ja kämpässä on vihdoin netti (jonka asennukseen meni mieheltä n. 2 minuuttia mutta minkäs teet kun olin yksin kotona koko alkuviikon...) Ihana reissu Köpiksessä kertakaikkiaan takana ja olen aivan super fiiliksissä meidän uudesta, ISOSTA, asunnosta! En vieläkään voi käsittää, että keittiöön mahtuu helposti kaksi ihmistä ja että meillä on tiskikone :-D 

Hassua jotenkin ajatella, että nyt on jo kesäkuu ja reilun kuukauden päästä alkaa jo viimeinen harjoittelu. Ensi viikolle on kalenteriin merkitty jo opparia, rästiin jääneitä kesäkurssitehtäviä ja viimeisiä silauksia vapaasti valittaviin opintoihin tarvittavista kirjallisista töistä. Ajatella, kohta sitä on ammattikorkea taputeltu. Toisaalta, en malta odottaa että pääsen irti koulujutuista ja voin aloittaa täysipainotteisen treenaamisen. 

Lisää liikkuvuutta -juttusarja jatkuu taas ensi viikolla ja silloin aiheena on rintarangan liikkuvuus eli lisää hyödyllisiä vinkkejä tulossa sieltä suunnin. Oletteko tykänneet juttusarjan videoista? Olisi kiva kuulla palautetta!

IMG_7590

IMG_7589
SHARE:

1 kommentti

  1. Heippa! Mä oon ainaki tykänny hirmuisesti noista liikkuvuusvideoista! Mulla on vaikeuksia päästä kyykkyyn kantapäät maassa eikä yläkropankaan liikkuvuus ole tarpeeksi hyvä. Pitäis huoltaa kehoa paljon paremmin kun treenaan kuitenkin aktiivisesti! Mutta siis, vinkit ovat olleet hyviä ja hyödyllisiä :)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig