By Laura Hämäläinen

2015/06/30

MAJOITUSVINKKI KÖPENHAMINAAN

Yritimme pysyä kohtuu budjetissa Köpiksen reissun kanssa ja varasimme lennot hyvissä ajoin Norwegianilta suht edulliseen hintaan n. 85€ meno-paluu. Hotellimajoituksen sijaan päädyimme tällä kertaa todella siistiin, vasta remontoituun hostelliin nimeltä Urban House. Ja kyllä kannatti!

Urban house sijaitsi aivan Central Copenhagen -rautatieaseman läheisydessä, Colbjørnsensgade 5-11
Copenhagen V, 1652. Kävelymatkaan menee about 5min eli ei juuri mitään. Lentokentältä pääsee myös kätevästi junalla suoraan tuohon rautatieasemalle.

9898

IMG_7562

Majoitus maksoi yöltä 28,91€/yö ja varauksesta täytyi maksaa ennakkoon vain n. 27e hostelsbookersin kautta, loput maksoimme paikan päällä. Yövyimme kuuden hengen naishuoneessa jossa oli kerrosängyt, ihanat valoisat ikkunat ja todella siisti kylpyhuone. Saatiin olla kaksi ensimmäistä yötä Ellin kanssa kahdestaan, perjantaina seuraksemme saapui muutamia mukavia brittityttöjä. Tavaroille oli lukolliset kaapit. 

IMG_7477
  IMG_7478

Alakerrassa oli suuri, vasta uusittu keittiö, jossa oli hyvät jääkaappitilat omien ruokaostoksen säilyttämiseen jos halusi esim. kokkailla itse aamupalaa. Lähellä n.10min kävelymatkan päässä myös esim. Lidl josta käytiin ostamassa munat ja pekonit aamupalalle. Pahoittelut, tajusin juuri että kuvasaldoni hostellilta on luokattoman surkea, mutta katso ihmeessä alla oleva video!

 
SHARE:

1 kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig