By Laura Hämäläinen

2015/06/24

NYT ON OMA VALMENTAJA


2

Odotin eilistä koko juhannuksen. Oltiin sovittu tapaaminen valmentaja Antti Pokin kanssa (@coachanttipokki) sillä kaikkien näiden lavanhallintaongelmien tultua ilmi halusin itselleni oman, pätevän valmentajan kehonpainoliikkeisiin. Olin kuullut Antista paljon hyvää ja tavoitteena onkin nyt saada yhdessä ensin hallinta-asiat kuntoon ja sen jälkeen rakentaa mm. muscle upit rauhassa pala kerrallaan ensin strictien suoritusten kautta. 

Olen super innoissani edessä olevasta vuodesta Antin kanssa. Tiedän näiden asioiden vaativan järkyttävän paljon töitä, keskittymistä ja myös sitoutumista malttiin ja rauhassa tekemiseen. Uskon kuitenkin, että järkevällä treenaamisella pääsee toivottavasti pitkällä tähtäimellä pidemmälle kuin hätiköimällä. Kirjoitinkin aiheesta jo aiemmin täällä ja täällä ja haluan edelleen kannustaa teitäkin siellä ruudun takana järkevään treenaamiseen, vaikka tavoitteena olisikin kilpailla. Haluan pystyä tekemään näitä juttuja vielä kymmenenkin vuoden päästä ja pysyä mahdollisimman vammoitta ja samalla omalla "esimerkillä" korostaa pohjatyön tärkeyttä - oli sitten laji mikä tahansa.

Tällä hetkellä kilpailulliset tavoitteet ovat winter war karsinnoissa joulukuun alussa, mutta aion katsoa järjen kanssa miten nämä perusasiat alkavat asettua uomaansa. Pitkän tähtäimen tavoitteet ovat kuitenkin muualla kuin ww karsinnoissa ja ne motivoivat tekemään asioita oikein päin ilman kiirettä. Vuodessa olen päässyt jo aika pitkälle enkä epäile yhtään ettenkö seuraavan vuoden aikana tulisi pääsemään vähintäänkin yhtä pitkälle oikeiden asioiden kanssa.
SHARE:

6 kommenttia

 1. Puhut kyllä asiaa! :) Itekkin oon alkanu miettimään just sitä, että tarviiko aina tehä satalasissa satoja toistoja vai olisko välillä hyvä mennä rauhassa tekniikka ja kontrolli edellä. Ittensä kuuntelu, tavotteet ja treenin mielekkyys on musta noussu kaikista tärkeimmäks asiaks, treenaa sitte mitä tahansa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oot ehdottomasti oikeilla linjoilla, tärkeintä on kuitenkin pitää hauskaa! ja kiire ja treeni ei ehkä ole se paras combinaatio kyllä.

   tsemppiä sun treeneihin kanssa! :)

   Poista
 2. Tämä sun ratkaisu oli taas osoitus siitä miten osaat tehdä päätöksiä oikein,et hätäile,vaikka niiden myötä suunnitelmat menevätkin uusiksi. Olet jo aiemmin kuntouttanut itseäsi pitkällä tähtäimellä kahdesti ja tämänkin sä kyllä hoidat. Tiedän sen !:)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig