By Laura Hämäläinen

2015/05/31

LIFE LATELY

IMG_7437

Olen superiloinen siitä miten mahtava kisaryhmä meillä on boxilla ja kuinka kivaa on treenailla hyvällä porukalla. Tähtäämme porukalla Karjalan kovin -karsintoja kohti ja en malta odottaa, että reissun jälkeen pääsee taas tutulla jengillä tekemään yhdessä treenejä. Kesäkuu tehdään vielä maksimivoimaa ja sen jälkeen aloitellaan ns. hapottelukautta eli vihdoin treeneihin tulee lisää metconjea!
 IMG_7436

Muutettiin vihdoin uuteen, yhteiseen kotiin ja sisustushommiin olenkin onnistunut upottamaan aika sievoisen osan viime kuukausien palkoista... Laittelen blogiin vähän kurkistuksia heti kun saadaan paikkoja järjestykseen! Olen aivan super onnellinen tällä hetkellä ja on se vaan ihanaa vihdoin olla yhteisessä kodissa.
  DSC_0576

Edessä on tiukka kesä, mutta tavallaan olen sinut jo ajatuksen kanssa ja tiedän, että vaikka tämä kesä meneekin tavallaan hieman "ohi", palkitsee se kuitenkin jatkossa. Heinäkuussa on tulossa vielä viimeinen harjoittelu, opinnäytetyö pitäisi viimeistellä ja muutamat muut kirjalliset työt palauttaa opintopisteiden kasaan saamiseksi. Lisäksi omat treenimäärät kasvaa, valmennushommat boxilla jatkuu normaalisti ja heinäkuussa olisi tulossa vihdoin myös Level 1 -koulutuskin. Tavallaan jännittää, koska jos onnistun läpäisemään Karjalan karsinnan, tarkoittaa se sitä että valmistaudun kilpailuihin samalla kuin suoritan harjoittelua eikä se tule olemaan kovinkaan helppoa.
  IMG_4931

Vaikka välillä tiedän olevani sosiaaliselta elämältäni hieman nihkeä enkä juokse yömyöhään kylillä, on minulla lähipiirissä aivan uskomattomia ihmisiä jotka ymmärtävät tämän hetkisen elämäntilanteeni koulun loppurutistuksessa. He eivät tuomitse siitä, että välillä on kiirettä ja sitten kun ei ole kiirettä, voin välillä olla hyvällä omatunnolla vain kotisohvalla tekemättä mitään.
  IMG_6560

Kesän omia henkilökohtaisia suosikkeja on ehdottomasti jääkylmä vissy sitruunalla tai limellä! Ei taida puuttua tästä mielikuvasta enää kuin paahtava helle.... 
 

Ihanaa sunnuntaita tyypit! 


SHARE:

1 kommentti

  1. Aina on ihanaa kuulla ihmisen kertovan,että ononnellinen. Niin nytkin:) Siispä peukkuja koulun loppumetreille ja kovaan treeniin. Onnea myös uuteen kotiin teille molemmille :)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig