By Laura Hämäläinen

2015/05/26

KÖÖPENHAMINAAN MINILOMALLE

Vietän tänä vuonna kesäloman kahdessa pätkässä, toisen nyt ja toisen elokuussa (jolloin myös jännittävää tekemistä luvassa, jaiks!!) ja huomenna suuntaammekin Ellin kanssa kohti keväistä Kööpenhaminaa loppuviikoksi! Pieni irtiotto arjesta tekee enemmän kuin hyvää enkä malta odottaa lähtöä, sillä en ole koskaan käynyt Kööpenhaminassa ja kaikki aina vain tuntuu kehuvan kaupunkia :-D Pian nähdään oletteko oikeassa, hehe. 

Reissun kohokohtana tietysti perjantaista sunnuntaihin kilpailtavat CrossFit Regionals kilpailut joihin lähdemme kannustamaan suomalaisedustajia, mutta ehdimme onneksi tutustua muuhun kaupunkiin reissun alkupuolella. Olisiko teillä jakaa hyviä vinkkejä reissuun? Odottelen jo Saran postausta aiheesta, heh.  

Ajastin teille muutaman postauksen loppuviikolle, reissutunnelmiin palaillaan ensi viikolla! Nyt aion vain rentoutua, unohtaa sähköpostit ja kaikki muutkin työkuviot hetkeksi ja lomailla! 
  co
SHARE:

1 kommentti

  1. Vesterbron ravintolat ja kuppilat! Ja jos olut maistuu, niin Mikkellerin kaks panimoravintolaa ehdottomasti :) Köpis on verraton fillarointikaupunki, kannattaa vuokrata pyörät ja ajella kivoihin paikkoihin. Tivolin kupeessa on Ny Karlsberg Glyptoteket, joka on hieno museo, jossa ehtii parissa tunnissa yytsiä niin sarkofageja kuin antiikin taidetta kuin 1800-luvun klassikkomaalareita.

    Mulla jää tällä kertaa Köpis vähän vähemmälle kun tullaan vasta perjantaiaamuna eli menee pitkälti regionaalikatsomossa istuksiessa :)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig