By Laura Hämäläinen

2015/05/19

VIIKONLOPPU LÅNGVIKISSÄ

Olin luvannut poikaystävälle alkuvuodesta syntymäpäivälahjaksi kylpyläviikonlopun ja vihdoin pääsimme lähtemään pienelle minilomalle Långvikiin. Pakko sanoa, että tuli kyllä omaltakin kohdalta täydelliseen saumaan tämä pieni viikonlopun get away. Oli ihanaa päästä rentoutumaan hetkeksi pois arjen kuvioista!

IMG_7398

Hotelli oli todella hieno ja tullessamme päätimme ottaa heti alkuun pientä välipalaa ravintolasta, sillä aamupalasta alkoi olla jo aikaa ja koska olimme hieman etuajassa paikalla niin emme vielä pääseet huoneeseen. 
 IMG_7400

Riku otti välipalaksi aivan uskomattoman hyvännäköisen päivän leivän, suosittelen sitä kyllä jos vain et ole gluteeniton ihminen. Näytti todella hyvältä ja maistuikin kuulemma vielä paremmalta.
 IMG_7407

Standard huonekin oli todella siisti ja tyylikäs ja meillä oli ikkunasta näköala edessä avautuvalle merelle (?). Seuraavalla kerralla ehdottomasti lenkkikamat mukaan ja ulos. Näytti siellä olevan mahdollisuus pelata myös tennistä ja biitsiäkin, nice! 
  IMG_7413

Hetken aikaa makoilimme huoneessa ja sitten päätimme lähteä kylpylän puolelle rentoutumaan. Pöytävaraus hotellin ravintolaan oli vasta illaksi joten meillä oli hyvin aikaa makoilla erilaisissa altaissa ja saunoissa. Oli äärimmäisen rentouttavaa olla ilman mitään tietotekniikkaa ja vain nauttia rauhassa olemisesta. Nukahdin melkein infrapunasaunaan ja kävimme varmaan viidesti kylmäaltaassa virkistäytymässä. Kaikenkaikkiaan kulutimme varmaan lähemmäs kolme tuntia altailla ja takaisin huoneeseen päästessämme alkoikin olla jo melkoinen nälkä...
 IMG_7420

Kävimme ennen illallista läheisellä kioskilla ostamassa naposteltavaa illaksi (note: ihan fiksua lähteä nälkäisenä kauppaan, oli illallisen jälkeen mahat niin täynnä ettei syöty yhtään mitään ennen nukkumaanmenoa..)  ja kahdeksan maissa menimme vihdoin täyttämään nälkäisiä vatsojamme ravintolan puolelle. Otimme alkupalaksi riimihärkää, pääruuaksi marmorifileetä ja ylikypsää vasikanposkea ja jälkkäriksi creme buleeta - kaikki ruuat olivat aivan uskomattoman hyviä! 

Kaikenkaikkiaan todella rentouttava ja ihana viikonloppu, nyt taas jaksaa painaa tämän viikon kiireet ennen ensi viikon Köpiksen reissua! 
SHARE:

4 kommenttia

  1. Kylläpä näyttää hienolta paikalta ! Ruuat kuulostaa myös upeilta :) Teki teille hyvää ja akut varmaan lataantuivat <3

    VastaaPoista
  2. Moikka!

    Ei liity kyseiseen postaukseen nyt mitenkään, mutta haluisin kysellä sinun kokemuksia ja mielipiteitä proteiinijauheista (onko oikea termi? :-D) palautumisessa, käytätkö ja jos käytät niin mitä merkkiä? Itse treenaan 3-5 kertaa viikossa crossfittiä ja välillä tuntuu että olisi mukava saada oman perusravinnon lisäksi jotain, mutta en oikein tiedä mistä lähteä liikkeelle... Kiitos jo etukäteen! :-)

    VastaaPoista
  3. moikka! hyvä kysymys, käytän itse northforcen pure whey maustamatonta proteiinijauhetta esim. smoothien joukossa ja treenin jälkeen strength -palkkarijauhetta jossa myös hiilaria mukana. voisin kirjoitella näistä vaikka jotain juttua! :) crossfittiin ehdottomasti palkkari jossa myös hiilaria mukana, ei pelkkää proteiinilisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olis huippua, kiitos vastauksesta! :-) Ja sitten kysyisin vielä että mistä itse hankit proteiinijauheet, saako niitä netistä tilaamalla vai?

      Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig