By Laura Hämäläinen

2015/05/21

EASY MORNING

IMG_7422
  IMG_7425

Kylläpä kelpaisi hiljainen ja rauhallinen aamu tämän viikon kiireiden keskelle. En tiedä ehkä mitään parempaa kuin herätä ilman herätyskelloa verhojen välistä kurkistavan auringon valoon - ilman kiirettä mihinkään. Saa rauhassa loikoilla toisen vieressä, jutella mukavia ja hiljalleen lähteä aamukahvin keittoon. Tai mikä vielä parempaa, viime sunnuntaina meitä odotti taivaallinen hotelliaamiainen.

Alkuviikko meni melkoisen vauhdikkaasti ohi, olin nimittäin maanantain ja tiistain ensin aamusta iltapäivään urheilu/dynamic teippaus -koulutuksessa ja siitä jatkettiin samalla drivella tiistai ja keskiviikko meidän opinnäytetyön tutkimusten merkeissä. Melkoinen rutistus, mutta nyt done! Kylläpä tuntuu olo n. 500x kevyemmältä kun tuo suurin haaste opinnäytetyöstä on nyt takanapäin ja seuraavaksi luvassa on sitten tulosten analysointia. Loppuviikon pläänit  ei suinkaan sisällä makoilua valkoisissa lakanoissa vaan lauantaina on Gentai Games 2015 kisat radiomäellä ja muuttoakin pitäisi tehdä joten tekemistä piisaa! 

Mitäs suunnitelmia teillä viikonlopuksi? Ja hei lahtelaiset, tulkaa ihmeessä tsemppaamaan kisaajia lauantaina radiomäelle!
SHARE:

1 kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig