By Laura Hämäläinen

2015/05/20

HENKISESTÄ VAHVUUDESTA

IMG_7458

Viime aikoina voimatreenit ovat kulkeneet kuin unelma. Ohjelmointi puree, tuloskäyrä on nousujohteinen ja fiiliskin on ollut korkealla. Taitopuolella onkin ollut hieman erilaisia fiiliksiä sitten. 

Taitoharjoittelu vaatii aivan erilaista panostusta ja järkevyyttä kehittyäkseen. On osattava tehdä oikeanlaisia osaharjoitteita riittävän usein, mutta ei liikaa. On ymmärrettävä, että näissä asioissa et voi saada kaikkea heti nyt. Mutta joo, onhan se nyt ihan pirun vaikeaa välillä henkisesti kun kehitystä tapahtuu millimetrin pituisin askelin ja välillä mennään takapakkiakin metri tolkulla. Ja ne kuuluisat onnistumisen fiilikset ovat olleet viimeaikoina taitotreeneistä aika kaukana. Turhauttaa, kiukuttaa ja ärsyttää. Tulipa tuossa yksi päivä itkukin silmään kun ei ihan muscle up -systeemit kulkeneet mihinkään suuntaan.

Tiedän kuitenkin kokemuksen kautta, että ahkera ja kova työ palkitaan. Opinhan kävelemään käsilläkin, vaikka se oli todella epätoivoista alkuun - sama juttu siis muissakin taitoasioissa. Tee kovasti töitä niin kyllä se palkitaan. Se vaatii kuitenkin henkistä vahvuutta, periksiantamattomuutta ja kykyä olla vertaamatta itseään muihin. Huomaan helposti vertaavani taitotasojani, erityisesti muscle upissa, muihin kisaryhmämme tyttöihin, koska olen heitä molempia jäljessä. Pitäisi kuitenkin muistaa, kaikilla on omat vahvuudet ja heikkoudet.

Halusin kirjoitella aiheesta sen vuoksi, että helposti tulee päiviteltyä vain niistä asioista jotka kulkevat. Instagram feedini on ollut viimeaikoina melkoinen pr-videoblogi ja haluan muistuttaa, että kaikkien niidenkin ennätysten takana on tuntitolkulla sinnikästä työtä ja myöskin niitä epäonnistumisia. Harvoin niitä tulee vain julkaistua mihinkään. 

Sometimes it feels hard but then remember that if it was easy, everyone would do it.
 IMG_7457
SHARE:

1 kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig