By Laura Hämäläinen

2015/08/31

10 x POIMINTA

Kyselin teiltä jokunen aikaa sitten ajatuksia ja ideoita siitä mitä te siellä ruudun toisella puolella haluaisitte lukea. Matkan varrella blogini on kokenut vahvan muutoksen asukuva-ajoilta hyvinvointiin ja treeniin painottuvaksi, mutta koen sen vain kuvastavan myös omaa kasvuani ihmisenä. Olen löytänyt oman intohimoni ja tieni ja tietyllä tapaa blogini muutos kuvastaa sitä hyvin. 

En koe tarpeelliseksi poistaa vanhoja tekstejä, vaikka ne ei eivät juuri liitykään nykyisiin aihepiireihin / kiinnostuksen kohteisiini. Ne ovat kuitenkin osa minua ja tätä blogia, onhan tässä jo monta vuotta tullut kirjoiteltua. 

Itse koen, että bloggaajana haluan kirjoittaa asioista jotka inspiroivat ja kiinnostavat myös minua itseäni, sillä silloin koen pystyväni tarjoamaan myös teille laadukkaampia sisältöjä. 

Halusin poimia muutamia tekstejä menneiden kuukausien ajoilta, jotka voisivat kiinnostaa teitä hyvinvoinnista kiinnostuneita lukijoita. 

Oikein ihanaa viikon alkua! 

IMG_8253

1. Opiskelijasta yrittäjäksi. Tarina siitä kuinka uskalsin tehdä elämäni parhaan päätöksen ja hypätä tuntemattomaan. 

2. CrossFit -sanastoa. Blogissakin näkyy välillä outoja sanoja ja merkintöjä, vaikka yritänkin kirjoittaa mahdollisimman selkokielistä tekstiä. Kurkkaa täältä perus "sanasto" jolla yleisimmät lyhenteet ja englannin kieliset ilmaukset aukenevat toivottavasti edes hieman.

3. Kahden raaka-aineen keksit. Jos herkkuhammasta kolottaa, kurkkaa tämä todella helppo, herkullinen ja terveellinen resepti.

4. Viisi askelta omien heikkouksien kehittämiseen. Kaipaatko ideoita treeneihisi ja siihen kuinka työstää omia heikkouksiasi? Kurkkaa tämä teksti ja sen vinkit.

5. Mulperi-kookos-proteiinipatukat. Enemmän makua ja puhtaammat raaka-aineet kuin yhdessäkään kaupan hyllyltä löytyvässä proteiinipatukassa. 

6. Palautuminen & kokonaiskuorma. Treeneistä palautumiseen vaikuttaa oleellisesti myös elämässä tapahtuvat muut asiat kuten työ, koulu, parisuhde. Kokonaiskuorman huomioiminen on äärimmäisen tärkeää ja tästä tekstistä saat ajatuksia siihen miten kaikki toimii kehossamme kokonaisuutena. 

7. Miksi kiire ei sovi treenaamiseen? Ajatuksia siitä, miksi tavoitteellisessa treenaamisessa maltti on valttia ja kuinka erityisesti itse olen tätä ajatusta toteuttanut.

8. Työkaluja kyykyn parantamiseen. Kurkkaa yksinkertaiset vinkit kyykyn parantamiseen.

9. Suhteeni ruokaan. Yksi blogini luetuimmista teksteistä, jossa avaan sitä mitä "ruokavalio" minulle oikein tarkoittaakaan. 

10. Mikä on oikeasti tärkeää? Kilpailutavoitteiden mennessä uusiksi kirjoitin tekstin jossa pohdin sitä mikä on oikeasti tärkeää pitkällä tähtäimellä.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig