By Laura Hämäläinen

2015/08/01

PINNAN ALLE

Vapaapäivä, tai oikeastaan vapaa viikonloppu - kylläpä tekee hyvää taas. Vihdoin myös aikaa kirjoitella blogitekstejä valmiiksi ja välillä onkin tullut toivomuksia siitä, että olisi kiva lueskella myös muita kuin treeniaiheisia tekstejä. Nappasin Vilmalta kivan postausidean näin lauantai aamuun ja katsotaan mitä kivaa ensi viikolle keksin ajastella valmiiksi! 

IMG_1324


VIIKON ODOTETUIN: Ensimmäisenä tulee mieleen perjantai. Pitkät päivät tuntuvat jo loppuviikosta ja oli ihanaa vain syödä hyvin ja mennä ajoissa nukkumaan viikon päätteeksi. Toisaalta odotan myös paljon huomista kisaryhmämme reissua Espoon crossfit boxille, huippua päästä kavereiden kanssa vähän muihin maisemiin arkikuvioista! Ja vihdoin myös parempi puolisko pidempään kotinurkissa kuin kaksi päivää joten sekin oli kyllä huippujuttu tältä viikolta!

VIIKON YLLÄTTÄVIN: Olen oikeastaan tällä hetkellä helpottuneilla fiiliksillä siitä, etten karsinutkaan Karjalaan tässä elämäntilanteessa. Olisin varmasti vielä enemmän hermoraunio jos kaiken tämän hässäkän päälle painaisi vielä kisajännitys. Plus bar amandan tultua julki totesin ettei haittaa yhtää etten ole kisassa, bar muscle upit kun ei ole sitä meikäläisen vahvinta osaamista :D 

VIIKON TREENI: Keskiviikon kyykyt + kolme erilaista tabataa, ehdottomasti! Edellisen päivän treeni oli omalla kohdalla sellainen henkinen kamppailu kun mikään ei tuntunut sujuvan, että teki todella hyvää tehdä tabatat thrustereilla, air bikellä ja soudulla niin kovaa kun pääsi. Olen huomannut, että enää ei treeneissä tule ns. negatiivista sisäistä puhetta vaan ajattelen kovan paikan tullen positiivisesti "olen hyvä" "musta tulee hemmetin kova kun jaksan puristaa vielä" :D yms. Hassua.

VIIKON LÖYTÖ: Prismasta saa quest bareja. Jes.

VIIKON PARAS: Kyllä harkassa on tullut moneen otteeseen hyvä mieli kun on osannut auttaa ja tajunnut, että oikeasti jopa osaa jotain. Ja HEI sain siirtyä mun ulkokiertäjäjumpissa 2kg painoon, big moment !!!

VIIKON ÄRSYTTÄVIN: Olkapää. Siis aargh, suuttui ilmeisesti oudokseltaan air bikestä ja nyt sitten pitää vähän himmailla kun ac-nivel on tilteissä :D Ei onneksi mitään vakavaa ja menee ohi pienellä levolla ja voltarenilla, mutta huomaa taas kuinka lihastasapainossa on kyllä tekemistä kun tämmösiä tulee. 

VIIKON KEHITYS: False gripillä onnistuu jo kuukauden harjoittelun jälkeen leuanvedot ilman, että ote lipsuu yhtään ja torstaina kun tein handstand push uppeja Antin treeneissä niin tuntui melkein jopa, että hallitsin mun vasenta kättä :D 

VIIKON ILO: Olen aika huono todella ystävystymään uusien ihmisten kanssa. Olen kyllä sosiaalinen ja tulen helposti toimeen uusien ihmisten kanssa, en vain omista kovin montaa hyvin läheistä ystävää. Kiire ei ole mikään tekosyy, mutta kun arjessa ei ole vapaa-aikaa varsinkaan tällä hetkellä tunnen itseni välillä surkeaksi ystäväksi kun aikaa ei riitä mihinkään. Siksi olen äärettömän kiitollinen siitä miten mahtavia tyyppejä meidän kisaryhmässä (ja jori ja maija, lasken teidätkin meijän jengiin hehe) on. Ne ihmiset on kuin mun toinen perhe ja on mahtavaa kun ympärillä on niin paljon samanhenkisiä, hauskoja ihmisiä. 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig