By Laura Hämäläinen

2015/08/25

15X VIIKONLOPULTA

1. Tajusin, että Thaimaa tarkoittaa oikeasti thai_maata ja ymmärsin vihdoin miksi se on thaimaahan eikä thaimaaseen :D 

2. Makoilin perjantaiyönä vanhempien takapihalla vilttiin kääriytyneenä ja näin kaksi tähdenlentoa vartin sisään. Huom. kaksi (!!!)

3. Säikähdin yöllä peltikattoon tipahtavia omenoita. 

4. Makoiltiin riippumatossa, syötiin oman pihan kirsikoita ja tehtiin ristikkoa. Seuraavaksi kenties bingoon? :D Eikä muuten saatu edes lehden helpointa ristikkoa valmiiksi.

5. Muistin miksi kaupungissa on kiva asua. Ei ole hyttysiä eikä mäkäräisiä.

IMG_8200

6. Pikkuveli muutti Jyväskylään yliopisto-opintojen perässä. Olen äärimmäisen ylpeä siitä, että vihdoin muutaman yrityksen jälkeen veli aloittaa unelmaopinnot vieläpä kaupungissa johon halusi eniten. 

7. Söin valehtelematta puoli litraa jäätelöä kerralla ja päätin alkaa pitää hieman tarkemmin kiinni herkkupäivistä. Nyt on menty pitkälti joka päivä, herkkupäivä -meiningillä :D 

8. Iskä kävi keräämässä meille 10 litraa mustikoita. Siis 10 (!!?) kuinka siistiä. 

9. Käytiin suppailemassa ja luulin, että päälläseisonta laudan päällä olisi helpompi temppu. Onnistui se sitten kuitenkin muutaman järveen päättyneen yrityksen jälkeen :D 

10. Istuin lapsuuden kyläni lempipaikalla omassa rauhassa varmaan kolmen tunnin ajan. Oli rauhoittavaa olla vain hiljaa ja antaa ajatuksille aikaa. 

IMG_8202

11. Äskeiseen istuskeluun viitaten, unohdin kuinka pimeää tulee ilman minkään sortin valoja. Oli pakko soittaa Rikulle kun kävelin pitkin pimeää metsäpolkua takaisin autolle kun paniikki iski melkein lepakoiden suhatessa ohi :D Onneksi puhelimissa on taskulamput nykypäivänä. 

12. Pääsin pitkästä aikaa puusaunaan. 

13. Siis ylipäätään, millaisella tuurilla loman alkuun kesän kuumimmat helteet? Vieläpä näin elokuun lopussa. Kyllä kelpaa.

14. Kävin uimassa ns. kotirannassa ja pelkäsin kaloja :D Onneksi ei kyllä purrut yksikään (yllättävää sinänsä).

15. Tunsin olevani elossa. Viiden viikon sumu harjoittelun, töiden ja treenin täyttämien päivien jälkeen vaati veronsa ja viimeiset viikot meni suhteellisen koomassa. Aivan kuin joku olisi avannut mun silmät ja kaikki elämässä tuntuu vain tajuttoman siistiltä tällä hetkellä. Olo on kevyt, onnellinen ja vapautunut.

IMG_8201
SHARE:

2 kommenttia

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig