By Laura Hämäläinen

2015/08/19

MITÄ HALUAISIT LUKEA?

IMG_3534

Blogi vietti pienoista kesälomaa ja on taas aika palata ruudun äärelle! 

Olen aivan fiiliksissä tulevasta syksystä sillä pääsen vihdoinkin urheilemaan ammattimaisemmin eli pyrin treenaamaan kahdesti päivässä treenipäivinä. Lisäksi koulu valmistuu pian ja uusia kisasuunnitelmiakin on viritelty tässä hallinta-asioiden edetessä todella hyvään suuntaan. 

Nyt haluaisin kuitenkin tietää mikä teitä kiinnostaisi? Mitä haluaisitte lukea? Millaisista aiheista saisimme aikaan mukavaa vuorovaikutusta ja kommentoinita? 

Kaipaan jutustelua ja kommenttien vaihtoa lukijoiden kanssa eli se olisi minun toiveeni, mikä on sinun? 
SHARE:

17 kommenttia

 1. Minä ainakin olen vähentänyt sinun postausten lukemista koska ne on mennyt huonompaan suuntan. Ennen tykkäsin kun oli asukuvia yms. Mutta nykyään on vaan ja ainoastaan kehonhuoltoa ja crossfit juttuja mistä tavallinen pulliainen ei ymmärrä mitään. Ymmärrän että ne on sinua kiinnostavia asioita mutta monen lukijan mielestä ei varmaankaan ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heippa! olet oikeassa siinä, että blogini sisältö on muuttunut koska omat elämän intressit ovat muuttuneet. kyseessä ei enää ole muotiblogi niinkuin viittaaminasi asukuva-aikoina, vaan enemmän treeniin/hyvinvointiin painottuva blogi. tämä tarkoittaa sitä, että blogini lukijakunta varmasti vaihtuu myös ajan kanssa :-) "huonompi suunta" varmasti riippuu hieman lukijasta - mikä kiinnostaa itseään ja mikä ei.

   aion jatkaa bloggaamista aihepiireistä/asioista jotka minua kiinnostavat ja tällä hetkellä en koe "omaksi jutukseni" valitettavasti asukuvien nappailua :)

   mukavaa syksyn jatkoa ja kiitos rakentavasta kommentistasi !

   Poista
 2. Blogisi pursuaa mielestäni hyvää oloa ja fiilistä. Minä puolestani luen tätänykyä enemmän juttujasi kuin ennen. Vaatekuvat ei mun juttu ;) (vaikkakin olivat hyvin toteutettuja) Matkasi tällä urheilun saralla kiinnostaa ja kehittymisesi. Väliin aina jotain juttua muustakin hyvinvointiin liittyvästä. Miten saat ammattitaitoasi hyödynnettyä yrittäjyydessä ja matkasi fysioterapeuttina myös kiinnostaa. Pysyn lukijanasi jatkossakin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla, että muutos on siellä ollut mieluinen! :-)

   Poista
 3. Mä tykkään sun blogissa arkipäiväaiheisista postauksista, ja yleisurheilijana yleisestä hyvinvoinnista ja liikunnasta kertovista jutuista tykkään erityisesti. Suhteeni ruokaan-postaus oli loistava, ja crossfitjuttuja on kiva lukea myös, oot saanut herätettyä ainakin mun kiinnostuksen sitä kohtaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos viivi! koitan nyt tehdä arkipäiväisiä tekstejä enemmän kun on aikaa päivitellä reaaliajassa!

   Poista
 4. Mäkin just yks päivä mietin että sun blogi on kovasti muuttunu, mutta niin taidat säkin olla:) toisaalta ikävä asukuvia mutta itekkin urheilevana reenijutut on kivoja. Crossfittiä en harrasta joten sen termit on hukassa ja hankala lukea kun ei tiedä mitä meinaat :D enkä muista vaikka se yks crossfit-suomi-crossfit postaus joskus oliki!
  Mä tykkään kanssa arkipäiväsistä jutuista, tyyliin ne "viikon paras.." jutut. Myös kehonhuolto kiinnostaa kun tavotteena olis ottaa siinä vähän itteä niskasta kiinni.
  Kunham pidät blogin just sun näkösenä niin sitä jaksaa seurata, kun et väkisin tee aiheesta joka ei ole sua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voisin ehkä tehdä uuden "sanakirjan" ja käyttää tietysti enemmän suomenkielisiä ilmaisuja :D kiitos palautteesta, jee!

   Poista
 5. Kehonhuoltojuttuja ei koskaan oo liikaa!:) myös ravintoaiheiset postaukset kiinnostaa.

  VastaaPoista
 6. Mua kiinnostaisi erityisesti yleiseen hyvinvointiin yms liittyvät jutut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, tulossa on esim. vinkkejä koulukiireisiin ! ihan tämmöseen "arkielämän hyvinvointiin" liittyen :)

   Poista
 7. Moi! en oo ennen kommentoinut mutta nyt teen sen! sun blogi on noussu yhdeksi mun suosikeista juurikin treeni- ja hyvinvointipostausten lisääntymisen myötä! mun mielestä bloggaajan pitää postata just niistä asioista mistä itse haluaa - se on sit lukijasta kiinnitykkääkö vaiko ei. Tavalliset arkipäiväpostaukset ja kuulumiset on myös hyviä! itse ainakin saan inspiraatiota treeni-ja kehonhuoltopostauksista omaan elämääni! sun blogin kuvat on myös ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihanasta kommentista! :-) kiva kuulla ajatuksia ja ideoita teiltä, yritän viritellä nyt mielenkiintoisia juttuja enemmän tänne bloginkin puolelle, kuin myös noita paljon toivottuja arkisia postauksia!

   Poista
 8. En ennen lukenut sun blogia ollenkaan, löysin sut vasta kun aloit kirjoittaa enemmän crossfitistä. Itse lajia harrastavana on mukava lukea treenijuttuja. Sun kehitys on ollu ihan älytöntä! Olisi kiinnostava lueka esim. siitä, miten treenasit alussa, kun olit vielä crossfit -taipaleesi alussa! Ehkä pientä historiikkia siitä, miten olet päätynyt tähän elämäntilanteeseen ja -tyyliin :) Tsemppiä treeneihin, innolla seuraan sun uraa urheilijana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ideasta, ehdottomasti voisin kirjoitella tuosta aiheesta enemmänkin :-)

   tsemppiä sullekin treeneihin!

   Poista
 9. Mä kaipaan ehdottomasti sitä aikaa kun postailit enemmän sun pukeutumisesta ja jaoit asukuvia!:)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig