By Laura Hämäläinen

2015/08/22

IT'S BEEN A LONG WAY

IMG_3795

Loma alkoi eilen ja aika epätodellinen fiilis kun se kuuluisa to do -list loistaa poissaolollaan! 

Tulin pitkästä aikaa Kouvolaan vanhempien luo rentoutumaan ja näkemään ystäviä. Parhaillaan tällä hetkellä istun kuitenkin auton takapenkillä muuttokuorman keskellä :D Suuntana on Jyväskylä ja matkassa veljeni muuttokuorma. Meneehän se lomapäivä tietysti näinkin, heh.

Eilen jotenkin tuli hassu fiilis siitä miten nopeasti kolme vuotta on mennyt. Nähdessä ihmisiä joiden kanssa vietti aikaa ennen Lahteen muuttoa päivittäin, tajuaa kuinka helposti yhteydenpito jää ja melkein unohtuu. On whatsuppia, snapchattia ja ties mitä vempaimia ja siltikin tuntuu, että kaiken sen someviidakon keskellä se aito yhteydenpito jää välillä sivuun. Kammottavalta kuin se kuulostaakin. Onneksi on kuitenkin olemassa ystäviä joiden kanssa voi aina jatkaa luontevasti siitä mihin viimeksi jääty vaikka ei viikoittain vaihtaisikaan kuulumisia. 

Jos pitäisi joku biisi valita tähän päivään, se olisi wiz khalifa - see you again. Ensimmäistä kertaa silläki biisillä on jokin henkilökohtainen merkitys - ja pakko myöntää, aika suuri sellainen. 

ps. Lahden satama elokuisena iltana, aivan yksi parhaita juttuja mun mielestä.

IMG_3799

IMG_3800
SHARE:

1 kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig