By Laura Hämäläinen

2014/03/29

VIIKONLOPUN BLOGIVINKIT

Hellurei ja ihanan aurinkoista lauantaipäivää! Ajattelin tulla vinkkailemaan teille muutamasta suosikkiblogista näin viikonlopun kunniaksi. Seuraan tällä hetkellä todella montaa ulkomaalaista, erityisesti ruotsalaista blogia (mikä siinäkin on, että senkin ne taitavat paremmin...) Tykkään ruotsalaisten tavasta blogata - lyhyet päivitykset useaan otteeseen päivässä, laadukkaat kuvat ja inspiroituminen on taattu. Toivottavasti näissä on teillekin uusia tuttavuuksia ja saatte uutta luettavaa! 


josefina
Josefine Ekström 


Yksi uusimmista blogilöydöistäni on ihanan Josefinen fashion blogi, joka on täynnä laadukkaita, inspiroivia kuvia. Lisäksi Josefine postailee hyvinvointiin liittyviä juttuja kuten esimerkiksi ohjeita kotitekoisiin proteiinipatukoihin. Ennen kaikkea inspiroidun noista kaikista ihanista asuista ja lifestylekuvista!


kajsa
Kajsa Sven


Kajsan blogi on ollut yksi suosikeista varmaan jo yli vuoden ajan. Ihana, ruotsalainen tapa blogata - laadukkaita kuvia ja useita postauksia päivässä. Blogi on täynnä ispiroivia kuvia arkisesta elämästä, mutta mukana on myös matkustusjuttuja ja ensi kesänä täältä blogista voikin seurailla road trippiä amerikan mantereella ja mukana on mm. Angelica Blick, don't wanna miss that!


sofia
By Sofia


Myös tämä blogi kuuluu yhteen uusimmista tuttavuuksista. Blogi on täynnä laadukkaita, ihanan kirkkaita ja valoisia kuvia ja blogin takana upea nainen, jolla on elämänasenne kyllä kohdillaan. Taisin selata about 50 sivua kerralla kun tämän löysin...


tuva
Tuva Malmo


Tuvan blogi on ollut suosikkilistalla vielä Kajsan blogiakin pidempään. Useita postauksia päivässä, laadukkaita kuvia, monipuolisia aiheita ja lukija pääsee todellakin mukaan bloggaajan arkeen ja elämään. Myös Tuvan blogista löytää kuvia, jotka saa matkakuumeen kohoamaan taivaisiin ja ensi kesänä myös tämä bloggaaja mukana bloggaajien road tripillä, kuinka siistiä! 

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig