By Laura Hämäläinen

2014/03/17

EVERYDAY PHOTOS

IMG_8682IMG_8700

♥ Viikonloppuihin kuuluu aina cheat meal day eli silloin kolutaan läpi irtokarkkivalikoimia ja herkutellaan, jotta jaksaa taas seuraavan viikon syödä perus "polttoaine" ruokaa ilman sen suurempia kulinaristisia nautintoja. Tykkään markettien irtokarkkivalikoimista, koska siellä näkyy selkeästi mitä kaikki karkit sisältävät eikä tarvitse pyöriä ympäriinsä joku typerä kansio kädessä :-D

IMG_8690

♥ Ostin H&M:stä puhelimeen söpöt turkoosit cover tarrat parilla eurolla - kummasti piristi! Onko kukaan muu huomannut 4S akunkestossa mitään ongelmia? Yksi ilta kävin nukkumaan 40% akkua jäljellä ja aamulla oli enää 2% ?! Muutenkin tuntuu ettei toi akku kestä enää mitään.... 

IMG_8698IMG_8732

♥ Rakkaus gluteenitonta ja maidotonta ruokavalioa kohtaan senkuin kasvaa päivä päivältä eikä paluuta entiseen taida enää olla. Tärkeintä itselleni on kehon hyvinvointi ja ennenkaikkea palautumisen ja kehittymisen takaaminen ruokavalion pohjalta. 

IMG_8704

♥ Tämän hetken ehdottomiin suosikkibiiseihin kuuluu Mr. Brobz - Waves, ah täydellinen kaikin puolin. Päivittelin yksi ilta vähän soittolistoja, mutta jotenkin tuntuu että kaipaisi vielä hieman päivitystä varsinkin treenilistoille!

IMG_8707IMG_8686

♥ Kotona olemista arvostaa taas aivan eri tavalla kun oli kuusi viikkoa poissa. Rennot viikonloput, herääminen ilman herätyskelloa ja sarjojen katselu yöpaidassa ovat aivan ehdottomia. Aloitettiin katselemaan uutta sarjaa, Happy Endings, ja oli kyllä ihan positiivinen yllätys pienistä alkuepäilyistä huolimatta! 

 

/ My everyday life photos from last weekend.

iPad cover HERE

 
SHARE:

6 kommenttia

 1. Kotitekoinen pitsa on parasta! Ja hieno toi ipad-kotelo :)

  VastaaPoista
 2. Eikös noissa karkeissa muka ole gluteenia lainkaan? Ainakin noi yhet suklaanamut, niissä kyllä tietääkseni on.

  VastaaPoista
 3. joo on, ei noi kaikki mun karkkeja ollutkaan :-D

  VastaaPoista
 4. niin on ! huomenna tulos ohjetta blogin puolelle ;-)

  VastaaPoista
 5. kiitos valtteri! :-)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig