By Laura Hämäläinen

2014/03/23

WEEK 12

Heipsun ja rentoa sunnuntaita! Kello juoksee ja kohta juoksen minäkin töihin, mutta ehdin kuin ehdinkin ennen sitä tulla päivittelemään tämän viikon iphone kuvien saaliin teille kurkisteltavaksi. Jotenkin tykkään puhelimella otettujen kuvien fiiliksestä ja puhelin on aina mukana silloinkin kun canon lepää kauniisti sohvapöydällä.. Tekemisen täyteinen viikko takana ja tahti sen kuin kiihtyy ennen lomareissua, että saa kaikki mahdolliset rästihommat pois alta ja pois mielestä (TJ 9 jihii !!!) 

Muista, että voit seurailla mun tekemisiä Instagramissa @laurahoooo / More day-to-day photos on Instagram @laurahoooo 

11

// perus evästä - uunijuureksia, riisiä, jauhelihaa ja rucolaa *sydänsilmäemoji* // meidän osuuskunnan fiiliksiä tiistaiaamuna pienen ryhmäliikuntasetin jälkeen; tehtiin pienet pätkät spinningiä, body pumppia ja tabataa! 


22

// omat treenit kulki tällä viikolla ihan kivasti ja huh mikä jalkatreeni torstaina !! tuntui nimittäin vielä toissayönäkin jaloissa niin pahalta, että heräsi yöllä kipuun kun käänsi kylkeä... eilinen lepo jaloille teki tehtävänsä ja tänään pystyi jo tekemään ohjelman mukaisen treenin! 


33

// keskiviikkona painettiin RCT -tutkimustehtäviä koko päivä, että jees semmonen vapaapäivä sitten tällä kertaa :-D // tiistaina oli osuuskuntarekryiltapäivä (kauhee mikä sanahirviö :-D) ja kaikilla tottakai edustuspaidat päällä!


44

// breakfast time # yummy // oon vieläkin vähän kateellinen poikaystävälle sen käsilläseisomis- ja -kävelytaidoista, mutta täältä tullaan kovaa vauhtia perässä!


55

// kevyellä kyynärpäätaktiikalla onnistuin nappaamaan viimeisen sopivan koon tuolle paremmalle puoliskolle! // eilen juuri kehuin äidille kuinka helppoa on käydä nykyään ottamassa asukuvia, ei tarvitse edes sanoa millaisia haluaa kun lopputulos on aina loistava !! hyvin on onnistunut koulutus siis :-D


66

// #girlythings // uusia meikkejä vihdoin ja viimein !! näistä lisää myöhemmin omassa postauksessa :-)


77

// lauantai aamu alkoi reippaasti treeneillä ja auringonpaisteella! // arvatkaas mitä eilen tehtiin palkinnoksi siivousurakasta.... 


88

// pizza perjan.... eikun lauantai ! (taas, hehe) mutta toi on vaan niiiin superhyvää ja koko viikon kun syö riisi-kana/kala-vihannes settejä niin viikonloppuisin kaipaa pientä "special" evästä // tämän hetken ehdoton suosikkibiisi <3 

SHARE:

6 kommenttia

 1. Se pizza oli superhyvää!!! Kiitti,kun hemmottelit <3....niin ja se suklaa!!! Ahhhh.

  VastaaPoista
 2. Sulla on kyllä aina niin kauniita ja inspaavia treenikuvia. Ei uskois että kännykällä otettuja, ainakaan kun vertaa tuohon omaan kuraluuriin ja sen pikselimössökameraan :D Ehkä pitäisi harkita uuden hankintaa... Jossa olisi edes hitusen laadukkaampi kamera. Oih nuo mustat nike freet on kyllä komia <3

  VastaaPoista
 3. Haha, onni on poikaystävä, joka ottaa asukuvia, ja vieläpä osaa sen! :D

  Aaa toi pizza näyttää taas niin hyvältä. Pitkäisköhän munkin.. :)

  VastaaPoista
 4. heh :3 pizza on kyllä namii..

  VastaaPoista
 5. kiitos! :3 ja aika paljon saa huijattua afterlightin filtereillä ja muilla noissa iphone kuvissa ;-) ja jep, on komiat kengät poikaystävällä nyt!

  VastaaPoista
 6. no testaa ihmeessä !! suosittelen koko sydämen (ja masuni) puolesta ;-)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig