By Laura Hämäläinen

2014/03/20

CHILL THURSDAY

1IMG_8864IMG_8867IMG_8892IMG_8857
| jacket H&M | sweater ESPRIT* | jeans GINA TRICOT | sneakers NIKE FREE | shades LINDEX | watch REGAL | 


Hellurei ja mukavaa torstaita! Tämän näköisissä tamineissa tuli tänään käytyä keskustassa pyörähtämässä. Tosta harmaasta takista on muotoutunut kyllä melkoinen luottokapistus tämän talven aikana (aiemmin inhosin sitä, ööh?!) vaikka ei se kyllä mikään maailman lämpöisin kyllä ole... Takeista puheenollen (oon toivoton)  taas on postissa tulossa takkia, mutta puolustukseksi sanottakoon sen olevan erittäin keväinen ja oikea must have tälle keväälle! 


Tällä viikolla olen kyllä muutamaan otteeseen manannut tuon takatalven synkimpään havumetsään mitä olen vain päässäni keksinyt. Ei ollut kovin reilu veto antaa meidän ensin nauttia keväisestä fiiliksestä melkein vihreiden nurmikoiden ilostuttamana ja sitten kaataa metritolkulla lunta tupaan. Ehkä en ole ainut? :-D Noh, eiköhän se kevät vol 2 ala sieltä pikkuhiljaa saapumaan... 


Koko viikko on mennyt aika tiiviisti koulussa/koulutehtäviä väsätessä ja vieläkin takaraivossa kolkuttelee pari tekemätöntä hommaa, shiiiiit.... No mutta anyways, viikonloppuna ajattelin väsäillä teille postausta opinnoista vihdoin ja viimein! Huomenna onkin sitten taas työntäyteinen päivä - aamulla työhaastatteluun, päivemmällä promokuvausta LAMK Sportsin mainoksiin, kuvauksista töihin ja illalla nautitaan tyttöjen laatuajasta hyvän ystävän kanssa, jihii. 


Jopas tuli sekavaa tekstiä, mutta noh, välillä tekee mieli vain höpötellä mitä sattuu päähän tulemaan. Jotenkin tällä hetkellä bloggaaminen on älyttömän mieluisaa puuhaa ja pää on täynnä kivoja ideoita! Ei voisi kyllä siistimpää sivutyötä opintojen ohessa kuvitellakaan :-) Nyt lähden kokkaamaan vähintäänkin viiden tähden illallista - paljastettakoon, että menuun sisältyy ainakin chililihapullia ;-)
* saatu blogiyhteistyön kautta

SHARE:

3 kommenttia

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig