By Laura Hämäläinen

2014/03/27

SPRING COLORS

IMG_9080


Ciao ja ihanaa torstai-iltaa! Pitkästä aikaa rönttävaatteet vaihtuivat vähän siistimpään asuun ja kaivoin kaapista nuo beiget chinot joiden olemassaolon olin käytännössä unohtanut kokonaan. Olipa outoa vetäistä jalkaan jotain muutakin kuin mustat luottofarkut! 

Täällä puolen ruutua lasketaan jo melkein tunteja meidän reissun alkuun. En malta odottaa, että saan laittaa puhelimen offlineen, sähköpostit ja muut työ- ja kouluhommat syrjään ja ihan vaan rentoutua aivan muissa maisemissa. Pieni breikki tulee todellakin tarpeeseen, kesä menee nimittäin tittidii, töissä! Huomenna menen kirjoittelemaan työsopparia lähi S-markettin, jeejee minuutin työmatka, kuinka siistiä. 

Nyt taidetaan laittaa uusin How I met your motherin jakso pyörimään ja nauttimaan rennosta torstai-illasta ja ennenkaikkea siitä, ettei ensimmäistä kertaa tällä viikolla ole kiire mihinkään. Luksusta.

Ja hei, mitäs ootte tykkäillyt blogbookista? Käytettävyys, kuvakoko, ulkoasu - antakaapas vähän mielipiteitä ja kommenttia!

IMG_9087IMG_9096IMG_9061IMG_9081
 jacket ESPRIT* | shirt H&M | chinos VILA | sneakers DINSKO | shades LINDEX | watch REGAL* saatu blogiyhteistyön kautta

SHARE:

12 kommenttia

 1. Jos mä suoraan sanon, niin tuntuu että tää siirros on vähentäny motivaatiota sun blogin lukemiseen ja jotenkin ylipäätään, koskee kaikkia blogeja ketkä tänne on siirtyneet! En tiiä mistä se johtuu, mutta jostain syystä ei esimerkiks tule kommentoitua ja postaukset melkeinpä nyt skippaa, mitä ennen odotin aina ihan into piukeena sunkin postauksia.

  Toivottavasti tää on ilmiö on vaan mulla, mutta ite henk koht tykkäsin bloggerista paljon enemmän!

  VastaaPoista
 2. Sun kuvat ja postaukset hyvälaatuisia,vaan miksiköhän kommentit tosiaan vähentyneet? Käytettävyys? Ken tietää..

  VastaaPoista
 3. Hei kiitos kun avasit suusi ja kerroit reilusti mielipiteesi! Ilman teitä lukijoita tässä hommassa ei ole mitään järkeä ja kaipaan vuorovaikutusta teidän kanssanne :3 !

  Muuton myötä ulkoasu on kyllä muuttunut radikaalisti, mutta sisällöt ovat edelleen niitä mistä itse tykkään kirjoitella! Toivottavasti saataisiin suurempi kuvakoko ainakin lähitulevaisuudessa!

  VastaaPoista
 4. Moikka! Täältä ainakaan ei oo kommenttia tullut, koska meni aikaa ennenkuin tänne löysin! Seurailin siis ennen bloggerin kautta mutta kun sun (myöskin muutamat muut blogit) siirty tänne blogbookiin niin päivityksiä ei enää tullut ja meni tosiaan hetki ennen kuin tän uuden sivun löysin :)

  VastaaPoista
 5. you're pretty girl! love your coat so much!

  VastaaPoista
 6. Tykästyin aikanaan sun blogiin heti ekalla lukukerralla ja kahlasinkin sen melkein samantien läpi, ja tosi kauan The Moment oli mun ehdoton lemppari. Nyt talven aikana on kuitenkin sun postaukset ja koko blogi tuntuneet tosi väkipakolla tehdyiltä, tai silleen, en oikein osaa kuvailla :---D jotenkin on sellanen fiilis että koitat väkisin tehdä sun blogista jotain Annika O:ta tai Jo's Secretiä tms, vaikka sun oma tyyli on oikeesti kaikkein paras! Tällä hetkellä tästä jotenkin paistaa läpi sellanen "yliyrittämisen" meininki, ja mua henk. koht. ärsyttää esimerkiks se että sulla on asukuvissa lähes aina nykyään tollanen ylimielinen ilme eikä hymystä tietookaan. Tietty tää on vaan mun mielipide ja voin olla väärässäkin, mutta musta tuntuu tältä :-) anyway oot edelleen ihan superhyvä inspiraationlähde, ja yleensä tuun aina lukemaan sun blogia jos kaipaan vaikka motii lähtee salille !

  VastaaPoista
 7. Hei jee ihanaa että alkaa tulla kommenttia ja palautetta, kiitos :-) !! Tottahan se on että blogin tyyli on muuttunut matkan varrella, mutta tällä hetkellä musta tuntuu kuitenkin itsestäni että olen löytänyt sen itselle mieluisan tavan tehdä tätä hommaa :-) en yritä tehdä blogistani kenenkään muun kuin itseni näköistä, harmi jos ruutujen toisella puolella on jonkunlainen toinen fiilis tästä! Myönnettäköön että treenijutut jääneet kuvien puutteen takia hieman vähälle viimeaikoina mutta juuri tässä ajastelen postauksia ja mukana on treenipäiväkirjaa ja isoa postausta omista tavotteista, eli treenimotivaatiota toivottavasti jaossa ;-) ja hei noista hymykuvista, niitäkin tulossa, just eilen muokkailin!

  VastaaPoista
 8. hmm, niin en tiedä!

  VastaaPoista
 9. joo harmi ettei nää synkkaudu automaattisesti bloggerin virtaan, kyllä kävijämääristä näkee että paljon on porukkaa tippunut matkasta muuton myötä! mutta noh, toivotaan että jengi löytää takaisin :-)

  VastaaPoista
 10. thanks! xoxo

  VastaaPoista
 11. Upeita kuvia ja aiiiiivan ihana asu! Sait ehdottomasti uuden lukijan. :>

  VastaaPoista
 12. huippua, tervetuloa seurailemaan! :-)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig