By Laura Hämäläinen

2014/03/24

WEEKEND SNAPSHOTS

IMG_8998IMG_8979

Lauantaina siivottiin äitin kanssa koko kämppä lattiasta kattoon ja huh, kylläpä siinä muutama tunti vierähti.. Rakastan kuitenkin siistiä asuntoa ihan ylitse kaiken ja nyt on ihanaa kun kaikki valkoiset pinnat hohtaa puhtautta ja kaikki nurkat on pyyhitty pölyistä. 

IMG_8977IMG_9013

Siivousurakan päätteeksi palkittiin itsemme raakasuklaalla ja paleopizzalla! Tällä kertaa raakasuklaan sekaan päätyi mansikkaa, cashewpähkinöitä, sitruunan aromia ja mulperimarjoja. Ehkä paras combo mitä tähän asti tullut kokeiltua!

IMG_8973


Aika paljon himotteli ihanan baby bluen väriset naisten nike freet perjantaina stadiumin megasuperalennuksissa, mutta kiikutin kotiin kuitenkin kengät paremmalle puoliskolle tämän ollessa Paimion suunnalla. Melkein joutui kyllä kyynärpäätaktiikkaa käyttämään, että onnistui kaappaamaan viimeisen oikean koon, mutta kyllä kannatti kun näki tyytyväisen hymyn poikaystävän kasvoilla! 


IMG_8749

Rakastan vanhojen muotilehtien selailua ja streetstylekuvista inspiroitumista! Olen alkanut miettimään  valmiiksi asuja huonojen asupäivien varalle ja vitsi, se on kyllä pelastanut jo monet aamut!

Ja hei, nyt kaikki blogin lukijoille huikea tarjous COSTUME -lehdestä - 3 numeroa ja kaunis, Lumi always with you -laukku yhteishintaan vain 14,90€! Täältä voit tilata omasi ja takuuvarma kevät inspiraatio kolahtaa postiluukusta säännöllisin väliajoin!
SHARE:

4 kommenttia

 1. Ihania kuvia! Käytin itsekkin kyynerpää taktiikkaa ja soittelin kaikki turun stadiumit läpi mutta turhaan, harmitti :(

  VastaaPoista
 2. hei ihan pakko kysyä vaikkei tähän blogiin liity ja toivon että vähä muistaisit, mutta minkä numeron sait bilsan4 kurssista, siis se ihmisbilsa?

  VastaaPoista
 3. Sain muistaakseni 10 :-)

  VastaaPoista
 4. no voi harmi :-( aika lopussa näytti kyllä silloin lahdestakin olevan kun kävin päivällä!

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig