By Laura Hämäläinen

2014/06/14

14. THREE THINGS

IMG_1716

Kolme puhdas+ caps tuotetta joista haluaisin myös teille vinkata - vihreä kahvipapu-uute, K-vitamiini ja vatsan hyvinvointia edistävä maitohappobakteeri. Lisäksi päivittäisessä käytössä on sarjaan kuuluva d-vitamiini. Puhdas+ caps on suomen markkinoiden puhtain terveystuotteita tarjoava tuotesarja eikä sisällä mm. lainkaan säilytys-, väri-, makuaineita eikä magnesium stearaattia. Tiedätkö sinä mitä käyttämäsi terveystuotteet oikeasti sisältävät?

1. Vihreä kahvipapu-uute tukee painonhallinnassa ja vaikutus perustuu mm. aineenvaihdunnan kiihdyttämiseen. 
2. Saccharomyces boulardii probioottikapseli on yksi omista luottotuotteistani. Olen erittäin kiinnostunut oman vatsani hyvinvoinnista ja siinä olen todennut parhaaksi oikeasti laadukkaan probioottivalmisteen. Kun vatsa voi hyvin ja syö fiksusti, ravintoaineet imeytyvät optimaalisemmin ja mm. treeneistä palautuminen on tehokkaampaa. 
3. K-vitamiini edistää luuston hyvinvointia ja alentaa mm. riskiä osteoporoottisten murtumien riskiä. Lisäksi K-vitamiini edistää verisuonten hyvinvointia ja tätä kautta alentaa riskiä sairastua sydäntauteihin. Täältä voit lukea lisää siitä, kuinka K-vitamiini on täysin laiminlyöty nykyisissä ravintosuosituksissa. 

(Lähde)

SHARE:

1 kommentti

  1. Hyvää tietoa oli tuotteista,kiinnostuin,ja pari tuotetta voisin heti ottaakin kokeiluun:)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig