By Laura Hämäläinen

2014/06/30

LIFE LATELY

6

 1.   ihana aurinkoinen helsinki! mycosmon kuvaukset oli kyllä yksi kesäkuun kohokohdista!  2.  cosmohetki raikkaan salaatin kanssa, nams!  3. & 4.  juhannustunnelmia - grilliruokaa ja pysäyttävä maisema. oli puhdistava fiilis istuskella laiturilla ja katsella kun samanaikaisesti paistaa aurinko ja sataa vettä. niin kaunista.

7

 5.  mycosmon kuvausten asua - rentoa ja sporttista. tuo hame on kyllä ehdoton suosikki tällä hetkellä! harmi vaan ettei noi säät ihan suosi tätä rakkaussuhdetta...  6.  pitkästä aikaa vitamin well suosikkia eli carea! poljin ihan järkyttävässä kiireessä junalle ja unohdin tietysti vesipullon kotiin...  7.  lauantaina kuvailtiin poikaystävän kanssa asuja kun kerrankin ei satanut kaatamalla vettä :-D !! luksusta.  8.  kunnon mainstream kukkakuva, mutta nuo pionit oli aivan ihania! 

8

 9.  vietettiin lauantaina virallista vuosipäivää - käytiin ulkona syömässä ja istuskeltiin seurahuoneen pihatossa. rakastan noita lamppuja, yks kivoimmista paikoista kesäisessä lahdessa jos minulta kysytään!  10.  kuvien muokkausta, postausten ajastelua, chiapuddingia ja pakuriteetä = <3  11.  sunnuntaibrunssi - kuinka hyvältä maistuikaan leipä pitkästä aikaa! ostettiin pakkasesta gluteenittomia ja maidottomia minipatonkeja, mm nams. tietysti oli sitten munia, pekonia, hedelmiä ja smoothieta.  12.  <3 

ps. pian tänään minun esittelytekstini nähtävissä MyCosmossa!
SHARE:

2 kommenttia

  1. Onnea kuukauden tähtibloggaajalle !! Upeeta !

    VastaaPoista
  2. Ihanan värikkäitä kuvia ja postauksesta välittyy hyvä fiilis !

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig