By Laura Hämäläinen

2014/06/29

VIIKON PARAS

IMG_2401

PÄIVÄ: ehdottomasti eilinen ! :3 vietettiin vuosipäivää käymällä ulkona syömässä, istuskeltiin seurahuoneen pihatossa ja muisteltiin kulunutta vuotta. hassua kuinka nopeasti aika on mennyt! tottakai myös päivä cosmopolitanilla oli ainutlaatuinen kokemus. 
HETKI: treeneissä tuli onnistumisia monesti kuluneella viikolla, mutta paras oli ehkä kun tempauksen tekniikka loksahti enemmän kohdilleen ja itseluottamus liikkeen tekemiseen kasvoi! 
PAIKKA: seurahuoneen pihatto - rakastan niitä söpöjä valoja siellä!
INSPIRAATION LÄHDE: @emiliajosefiina - huikea nainen! toinen ehdoton suosikki instagramin ihmeellisestä maailmasta on @tessb_ :3

IMG_2399

BLOGI: Alexandra #bringfit
BIISI: Rebel feat Sidney Housen - Black pearl - ah so good !! 
LEFFA: ei olla kyllä katsottu leffaa pitkiin aikoihin, joten sanon tähän täydelliset naiset - ollaan jo kolmoskaudessa menossa! ihan parasta kun ei edes muista mitä kaikkea noissa vanhoissa jaksoissa tapahtuu :-D 
TEKO: autoin poikaystävää siivoamaan sen kämpän :-)

IMG_2390

UUTINEN: kun luulin saavani ohjauspalkkoja vain pari kymppiä ja kun palkkalaskelmasta paljastuikin niiden lisäksi lomarahat ! :-D mikä ihana yllätys kun onkin enemmän rahaa ruokaostoksiin ennen palkkapäivää.
OSTOS: uusi blenderi, nyt voi taas aamuisin tehdä smoothieta <3 
TREENI: ehkäpä alkuviikon barbell complex treeni. oli siistiä nähdä kehitystä parin kuukauden takaiseen vastaavaan treeniin! 
PÄÄTÖS: varmaankin se, että otin pari lisävuoroa töihin dollarin kuvat silmissä :-D eipä oo noissa kesäkeleissä kehumista niin viitsii tehdä hommia ihan tosisaan seuraavat pari viikkoa. 
SHARE:

8 kommenttia

 1. Tää on nyt vähän off topic, mutta siis kun sähän opiskelet fysioterapiaa, niin onko teillä ollu koulussa puhetta mitään kinesioteipistä/-teippauksesta? Oon jotenki tosi kiinnostunu siitä, tai se konsepti on jotenki tosi mielenkiintonen, niin haluisin kuulla sun mielipidettä siitä! Osahan sanoo että se on ihan huuhaata, mutta mitä sä ajattelet siitä tai mitä teille on vaikka opetettu siitä koulussa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meillä oli keväällä koulussa teippausta ja vaikka kinesioteipistä ei ole vielä mitään virallista tieteellistä näyttöä, oon itse kuitenkin sitä mieltä että se on toimiva juttu. huomasin ainakin harkassa ollessani mun asiakkailla konkreettista apua kyseisestä teipistä ja oon itsekin käyttänyt sitä mm. olkapäässä ja ranteessa.

   itse oon ainakin sitä mieltä, että ei se ihan huuhaata ole vaikka tottakai osa varmasti sen vaikutuksesta voi olla myös lumevaikutusta. :)

   Poista
 2. vähänkö ihana blogi sulla! <3 ja tää postaus oli niin kiva, että haluaisin sen toteuttaa omassa blogissanikin sen, jos se sua ei häiritse?:)

  VastaaPoista
 3. haha keltäs matkittu tää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha oon tehny vuonna 2012 ensimmäisen tämmösen enkä oo kyllä ikinä mun lukemissa blogeissa kellään nähny :-D että siitä http://themomentsoflaura.blogspot.fi/2012/08/viikon-paras.html

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig